Douchegel doodgewoon? Niet voor iedereen: dit kun jij doen tegen verzorgingsarmoede

Body & Mind

Douchegel doodgewoon? Niet voor iedereen: dit kun jij doen tegen verzorgingsarmoede

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

10 juni 2024 om 16:00

Gepubliceerd op

10 juni 2024 om 16:00

Je lekker inzepen met douchegel, je haren schuimend van de shampoo: het lijkt zo normaal, maar voor veel mensen is dit niet vanzelfsprekend. Maar liefst 2,6 miljoen Nederlanders hebben niet genoeg geld voor dagelijkse verzorgingsproducten. 

Gelukkig kun jij hier iets aan doen, samen met Kruidvat.

Geen verzorgingsproducten De dag beginnen met een douche, waarbij je je van top tot teen verzorgt en misschien ook een moppie meezingt, is heerlijk. En het lijkt zo vanzelfsprekend, maar dat is het dus niet. Zoals we eerder al noemden, hebben 2,6 miljoen - ja, dat is 1 op de 7 - Nederlanders niet genoeg geld voor verzorgingsproducten, met alle gevolgen van dien. 

Samen in actie Niet alleen zorgt het niet kunnen kopen van dagelijkse verzorgingsproducten zoals zonnebrand, shampoo en tandpasta voor fysieke problemen zoals een droge huid, slechte haarconditie, verbranding door de zon en gebitsproblemen, maar ook voor een gevoel van schaamte. Ook kan verzorgingsarmoede belemmerend werken op dagelijkse (sociale) activiteiten. Omdat Kruidvat wil dat iedereen zich gezond, mooi en goed kan voelen, komen ze in actie. 

Zo ging onze favoriete drogist vorig jaar een structurele samenwerking aan met het Armoedefonds, met onder andere de ‘Samen in Actieweken’ als resultaat. Een actie waarbij jij heel makkelijk een steentje kan bijdragen. 

Hoe? 1+1…+1 Zo doneert Kruidvat een extra product aan gezinnen in armoede bij elk actieproduct dat jij aanschaft. Dus elke goede (1+1) aanbieding voor jezelf, levert een product op aan gezinnen in armoede. Zo wordt het 1+1+1, ofwel 1 en 1=3. Dat maakt koopjesjagen nóg fijner: je helpt jezelf, én je helpt een ander. De actie loopt van 10 juni tot en met 23 juni 2024. 

Punten voor jou - en een ander Ook kun je met je punten scoren tijdens de actieweken - en dan een keer niet voor jezelf, maar wel voor een ander. Als jij tijdens ‘Samen in Actieweken’ besluit je punten niet in te zetten voor gratis producten maar te doneren, dan verdubbelt Kruidvat jouw donatie. En dat betekent extra geld voor het Armoedefonds. Wij zeggen: rennen. Voor jezelf, maar vooral voor een ander.

Dit is een samenwerking met Kruidvat.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen van Body & Mind