Zo maakt actrice Roosmarijn Wind zich op voor premières: 'Ik versliep me een keer'

Beauty

Zo maakt actrice Roosmarijn Wind zich op voor premières: 'Ik versliep me een keer'

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

24 juni 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

24 juni 2024 om 18:00

Als bekende Nederlander word je regelmatig voor premières en rode loper-momenten uitgenodigd. Toch komt een musicalpremière iets minder vaak voor, extra spannend dus. Én een leuke bijkomstigheid van het vak. Minder leuke bijkomstigheid? Het aanbrengen van je make-up, als je daar zelf geen held in bent. Tenminste, dat vindt (stem)actrice Roosmarijn Wind zelf.

"Het lekkere van mijn werk is dat ik mezelf eigenlijk nooit hoef op te maken", aldus Roosmarijn, bekend van onder andere Spangas en Tattas. "Ik ben er zelf dus ook helemaal niet goed in."

Witte tanden in een handomdraai Maar ja, met je blotebillengezicht op de rode loper verschijnen, daar moet je zin in hebben, dus doet Roosmarijn toch haar uiterste best. Hoe de actrice zich letterlijk en figuurlijk opmaakt voor een première? Je ziet het in bovenstaande video, die we samen met Colgate schoten. En da's geen toeval, want één van de belangrijkste producten die Roosmarijn steevast gebruikt voordat ze met een big smile richting de loper vertrekt, is Colgate Purple Reveal - een wetenschappelijk getest whitening-product waar je direct* optisch wittere tanden van krijgt. Oftewel: witte tanden in een handomdraai. Ideaal voor het geval dat je je een keer, ehm... verslaapt.

Te laat voor je eigen première Inderdaad, dat overkwam Roosmarijn een keer. En nota bene voor de première waarin ze zelf de hoofdrol speelde. Klinkt als een (foute) Hollywoodfilm, maar is dus een gevalletje waargebeurd. Nadat Doornroosmarijntje wakker schrok uit haar schoonheidsslaapje, had ze nog precies een kwartier om zich klaar te maken. In die tijd heeft de gemiddelde Nederlander nog niet eens besloten wat aan te aan te trekken.

Hoe deze film afliep? Dat zie je in bovenstaande video die sowieso de moeite waard is, omdat Roosmarijn je haar complete beautyroutine laat zien voordat ze op de rode loper schittert en straalt.

Colgate_Purple

Stralende glimlach En blijf je nou vooral hangen bij die mooie witte tanden van de actrice? Snappen we. Goed nieuws: Colgate heeft niet één, maar meerdere (wetenschappelijk geteste) whitening-producten in het assortiment die de moeite waard zijn. De purple reveal geeft een direct* wittere lach. Maar het merk heeft ook producten die zorgen voor een witte glimlach die langer blijft zitten. Die zie je in dit filmpje - waarin presentatrice Nellie Benner zich opmaakt voor haar babyshower - en in deze video, waarin Robbert Rodenburg zich klaarmaakt voor opnames van het nieuwste seizoen van Open Kaart. Wij zeggen: heerlijk materiaal om je witte tanden in te zetten.

Dit is een samenwerking met Colgate.

* Het directe effect is tijdelijk

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen