Zelf je haar fohnen als een pro: Chantal leert het van Leco

Beauty

Zelf je haar fohnen als een pro: Chantal leert het van Leco

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

5 mei 2020 om 11:00

Gepubliceerd op

5 mei 2020 om 11:00

Chantal Janzen zit met haar handen in het haar. Letterlijk. Want haar steun en toeverlaat Leco van Zadelhoff mag nu natuurlijk niet in de buurt van haar blonde lokken komen. Ze wil nu weleens weten hoe ze mooi glad haar, mét volume zélf kan creëren. En daar heb je een föhn, ronde borstels en veel geduld voor nodig. En vooral hulp van Leco. Op afstand.

BeautyvloggerChantal krijgt regelmatig vragen van haar volgers over haar beautyroutine. En daarom besloot ze daar nu toch maar eens een videoserie over te maken. In haar vorige video’s liet Chantal vanuit haar badkamer haar ochtendroutine zien en legde ze uit met welke crèmes ze de dag begint. Daarna mochten we aanschouwen hoe ze zelf thuis haar make-up doet. Oftewel: hoe ze haar mascara als een panda opsmeert (dit zijn Leco’s woorden).

KappersgeheimenVorige week liet ze zien hoe het eraan toe gaat als ze een beetje beter haar best doet qua make-up, en zelf een heuse Leco-look creëert met tips van the master himself. En dat bleek allemaal helemaal niet zo makkelijk te zijn. Deze keer zien we hoe Chantal zelf haar haar doet. Ze tovert een wetlook om tot een glad gepolijste hairdo - met wat tips van Leco (en van Brenda). Ze krijgt rode vlekken in haar nek en Leco gaat zelfs met borstels gooien, maar uiteindelijk lijkt helemaal goed te komen.

Lees ook: [**Niet zo makkelijk als het lijkt: Chantal geeft zichzelf de Leco-look

](https://www.andc.tv/fashion-beauty-beauty-niet-zo-makkelijk-als-het-lijkt-chantal-geeft-zichzelf-de-leco-look)Tools**Zelf doen? Leco’s belangrijkste tip: neem Heel. Veel. Tijd. Minstens een half uur. Wacht tot alle huisgenoten in bed liggen. En zorg dat je een föhn, een paar goede ronde borstels en handige haarklemmen hebt klaarliggen.

StylenGebruik na het wassen altijd een mousse om je haar te beschermen tegen de hitte. Klaar met föhnen? Een volumepoeder en haarlak zorgen ervoor dat je een paar dagen plezier van je werk hebt. Leco geeft nog een gouden tip: slaap 's nachts met een scrunchie (hij noemt het een 'tuttel') in, dan zit het de volgende ochtend nog mooi.

**Lees ook: [Deze producten gebruikt Chantal 's ochtends voor de spiegel

](https://www.andc.tv/video-fashion-beauty-beauty-deze-producten-gebruikt-chantal-s-ochtends-voor-de-spiegel)Wordt vervolgdMet een beetje mazzel laat Chantal binnenkort ook zien hoe ze zelf krullen leert maken. Met behulp van Leco. Wel op veilige afstand natuurlijk. Welke krultang is favoriet? Hoeveel haarlak heeft Chantal nodig om alles in model te houden? En: lukt het haar allemaal zonder dat Leco dichtbij komt? En omdat ze de smaak te pakken hebben, gaat dit gezellig duo ook nog een keer met make-up aan de slag. Kortom: hou &C in de gaten voor meer Chantal & Leco. Ga jij ook een poging wagen met deze tips van Leco? We zijn heel benieuwd naar het eindresultaat. Deel je foto op Insta Stories en tag @andcgram of mail 'm naar marketing@andcmedia.nl.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.