Deze producten gebruikt Chantal 's ochtends voor de spiegel

Beauty

Deze producten gebruikt Chantal 's ochtends voor de spiegel

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

5 april 2020 om 11:00

Gepubliceerd op

5 april 2020 om 11:00

Natuurlijk staat Leco altijd voor haar klaar met zijn poederkwast, maar nu hij op anderhalve meter afstand moet blijven, gaat Chantal Janzen zelf aan de slag. En dan gebeurt er van alles. Een soort Chantal Show in de badkamer. Of misschien meer: De Sjetal Sjoow.

Chantal krijgt regelmatig vragen van haar volgers over haar beautyroutine. En daarom besloot ze daar nu toch maar eens een video van te maken. De dag begint voor haar met drie crèmes. En dat zijn dus geen gesponsorde producten, maar producten die Chantal gewoon echt fijn vindt, zelf koopt, en helemaal op maakt. Pas als die op haar gezicht zitten, kan het feest beginnen. Dit zijn Chantals skincare favorieten:

Oogcrème: PCA Skin Ideal Complex Eye CreamDeze crème pakt rimpels, verslapping, donkere kringen, vochtwallen en zakkende oogleden aan. Kortom, hij doet er alles aan om je er zo uitgeslapen mogelijk uit te laten zien. 

Lees ook: Wil je afkicken van shampoo? Dit is het momentSerum: QMS Medicosmetics Day Collagen SerumAls je je huid vergelijkt met een matras dan werkt collageen, samen met elastine, als de vering. Dit collageenserum zorgt ervoor dat de huid stevig en goed gehydrateerd is.

Deze producten gebruikt Chantal 's ochtends voor de spiegel

Crème (de ene dag) - Pixi Vitamin-C Lotion Deze Vitamine-C Lotion zorgt voor een heldere teint en een mooie glow. 

Crème (de andere dag) - Pixi pHenomenal GelEn deze pHenomenal Gel werkt kalmerend en hydraterend en geeft ook zo’n fijne, stralende glow.

Deze producten gebruikt Chantal 's ochtends voor de spiegel

**Lees ook: Zo verwijder je zelf gellak zonder je nagels aan gort te helpen

Pixi**Chantal is zo'n groot fan van de Pixi-producten, dat ze besloot dat we die ook meteen in &C Store moesten gaan verkopen. En hé, waarom zouden we het dan niet meteen nog groter aanpakken? En gewoon Pixi-producten bij een abonnement op &C weggeven?

BeautydealIn combinatie met een jaarabonnement op &C krijg je nu de Pixi Box of Your Best Skin met daarin alles voor een frisse glow. De set bestaat naast Chantals persoonlijke favoriet, de Pixi pHenomenal Gel, uit de Glow Tonic Cleansing Gel die je huid reinigt zonder uit te drogen, een exfoliërende Glow Tonic en handige Exfoliating Cleansing Cloths om make-up te verwijderen. Scoor deze mega deal nu voor maar € 78 ipv € 168 via andc.tv/pixi en ga stralend het voorjaar in.

Wordt vervolgdMet een beetje mazzel laat Chantal volgende week zien hoe ze zelf haar make-up doet. Welke mascara is favoriet en welke camouflage zorgt ervoor dat Sjetal er zo flawless uitziet? En: lukt het haar allemaal zonder Leco in de buurt?

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.