H&M opent haar deuren voor vegan salon-in-shop Dashl en dit kan je daar doen

Beauty

H&M opent haar deuren voor vegan salon-in-shop Dashl en dit kan je daar doen

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

3 augustus 2022 13:00

Bron / Fotografie

UPR, Dashl

Gepubliceerd op

3 augustus 2022 13:00

Bron / Fotografie

UPR, Dashl

Shoppen is hard werken, dat weten we allemaal. Klinkt een rustgevende beautysessie tíj́dens het shoppen jou als muziek in de oren? In de H&M kan dit vanaf nu: bij beauty bar Dashl kun je tijdens het winkelen een nagel-, gezicht- en wenkbrauwbehandeling nemen.

Het is eindelijk zo ver: de succesvolle Zweedse beauty-tech start-up voor wenkbrauw, wimper - en nagelbehandelingen komt naar Nederland. Na winkels in Zweden en Duitsland opent de H&M op de Dam haar deuren voor deze salon-in-shop. En daar kunnen wij wel wat mee.

Dashl eigenaren Arbilina Nissan & Nina Akbari

Het Scandinavische beauty merk Dashl werd in 2016 opgericht in Stockholm door de Zweedse ondernemers Nina Akbari en Arbilina Nissan. De missie van Akbari en Nissan? De schoonheidsbranche zo toegankelijk, persoonlijk en betrouwbaar mogelijk maken voor een groot publiek. Tegen een betaalbare prijs worden verschillende behandelingen en deskundige services aangeboden. De twee houden ook moeder natuur in hun achterhoofd. De producten van Dashl zijn namelijk cruelty-free en vegan. Daarnaast biedt het technische platform van het merk een on-demandservice waarmee beautyfans een freelance stylist kunnen inhuren, op elk moment en op elke plek. Beauty-nerds bundelen krachten Dashl werd opgericht door vrouwen voor vrouwen. Het concept is gericht op de dagelijkse behoeften van de moderne vrouw. Volgens de twee beauty-nerds, zoals zij zichzelf noemen, moeten alle vrouwen de kans krijgen om zich te ontwikkelen en horen ze allemaal een geweldige baan te hebben. Akbari en Nissan willen mensen helpen er niet alleen goed uit te zien, maar zich ook goed te voelen.

Dashl Beauty Bar

Openingstijden Dashl Jij denkt nu vast: van hoe laat tot hoe laat is Dashl open? De openingstijden van de salon zijn gekoppeld aan de normale winkeltijden van de H&M. Ie-de-re dag. Dit betekent extra veel shopplezier en een rustmomentje voor jezelf. Hieronder de openingstijden:

Maandag t/m woensdag, vrijdag en zaterdag: 10.00 - 20.00 Donderdag: 10.00 - 21.00 Zondag: 11.00 - 20.00

Een behandeling reserveren kan via dashl.nl.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Wil je ook lezen

Waar is dat feestje

Alles voor je festival looks