Smeren maar: soepel van een bosje stro naar glanzende lokken

Beauty

Smeren maar: soepel van een bosje stro naar glanzende lokken

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

6 november 2022 om 18:00

Gepubliceerd op

6 november 2022 om 18:00

Of je deze zomer nu hebt doorgebracht in het zoute water van de zee, je van je sportieve kant hebt laten zien in de bergen of hebt geflaneerd langs de boulevard: je haar heeft heel wat te verduren gehad. De hoogste tijd om onze geliefde manen te pamperen. En waarmee kun je dat nu beter doen dan producten van Nederlandse bodem en die zich al meer dan honderd jaar bewijzen? Juist.

Uitgenodigd De haarproducten van Keune Haircosmetics worden al meer dan een eeuw in kapperszaken over de hele wereld gebruikt om het haar te verzorgen en om de mooiste haarlooks te creëren. Om dit te vieren heeft Keune contemporary artist Joseph Klibansky uitgenodigd voor een bijzondere samenwerking. Samen slaan zij de handen ineen en brengen ze een ode aan alle vormen van creativiteit. Dit resulteert in een bijzondere editie van de succesvolle Style range van Keune. Vanaf deze maand vind je een gelimiteerde oplage van deze lijn in een uniek jasje bij jouw Keune kapsalon of online op keune.nl.

Keune Joseph Klibansky haarolie

Koninklijk genieten Vers van de pers en dus gloedje nieuw in het Keune-assortiment is het Royal Tribute Hair Serum. Het merk heeft namelijk onlangs een bijzondere onderscheiding gekregen: Predicaat Koninklijk. Om dit te vieren, is dit multifunctionele haarserum ontwikkeld om je haar te voeden en te beschermen. Hadden we al gezegd dat het ook nog eens heerlijk ruikt naar Nederlands trots? Je raadt het al: tulpen. Wie jarig is trakteert Als je al honderd jaar bestaat is dat reden genoeg voor een feestje. Bij deze bijzonder feestelijke mijlpaal hoort natuurlijk ook een cadeau. Daarom ontvang je nu tijdelijk 100ml extra bij de volgende drie topproducten van Keune. Noteer ze direct op je boodschappenlijstje, want zo heb jij direct een aantal toppers in huis om je haar ook thuis perfect in model te brengen. Allereerst de Freestyle Hairspray: zorgt voor stevige fixatie en glans en houdt eigenwijze haren de hele dag netjes op zijn plaats. Opzoek naar die stralende glans en perfecte hold, maar heb je liever een gel? Ga dan voor de Ultra Gel. Staat het haar van je partner vaak alle kanten op? Breng dan dit unisex-product eens subtiel onder de aandacht, want het is geschikt voor hem en haar. Staat het creëren van volume hoog op je wensenlijstje? Kies dan voor de Strong Mouse. Deze alleskunner zorgt naast volume ook voor verzorging en versterking van het haar. Beloofd!

Keune Joseph Klibanksy haarproducten

Ben je geïnspireerd geraakt en benieuwd naar de producten van Keune? Bekijk hier alle items. Dit is een samenwerking met Keune Haircosmetics.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen