Mis 'm niet! Deze missverkiezing is niet voor de poes

Beauty

Mis 'm niet! Deze missverkiezing is niet voor de poes

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

18 augustus 2022 om 18:00

Bron / Fotografie

beeld Loes de Boer

Gepubliceerd op

18 augustus 2022 om 18:00

Bron / Fotografie

beeld Loes de Boer

Een missverkiezing in 2022? Dat is toch niet meer van deze tijd? Beetje jezelf laten keuren in bikini, lachen en 'wordpeace' roepen. Bij de Miss Nederland-verkiezing doen ze ’t anders. Hier draait ’t om brains, business én beauty. Plus: je kunt een jaar lang de leukste baan van Nederland winnen!

Persoonlijke ontwikkeling, groei en jezelf leren kennen. Daar gaan de kandidaten die meedoen aan de Miss Nederland-verkiezing mee aan de slag. Niet zo gek dus, dat er ook dit jaar weer heel veel vrouwen proberen kans te maken om Miss Nederland 2022 te worden. Degene die uiteindelijk de kroon op haar hoofd mag zetten, krijgt een jaar lang een vaste baan en een groot platform waarop je jouw missie en verhaal kunt delen. Bovendien doe je ook mee aan de Miss Universe-verkiezing. Win je die, dan vertrek je voor een jaar naar New York en reis je de hele wereld over. Yep, da's niet mis. Weg met die clichés Om clichébeelden van missverkiezingen op de schop te nemen is de toffe online YouTube-serie Dé Miss Nederland ontwikkeld die je vanaf nu kunt bekijken. Hierin neemt Julia Sinning, de winnares van 2021, je mee vanaf de allereerste dag. Zo wordt meteen duidelijk dat een moderne verkiezing niet alleen draait om looks en glamour, maar juist om vrouwen in hun kracht te zetten en elkaar te upliften in plaats van te downliften. Amen! Jezelf zijn Tijdens de eerste aflevering volgen we zestig jonge vrouwen bij de castingdag in het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. Zij proberen de jury te overtuigen waarom zij Miss Nederland 2022 moeten worden. Belangrijk hierbij is dat ze echt zichzelf kunnen én durven zijn. Want lekker jezelf zijn, daar draait ’t om. Na de eerste twee rondes blijven er twintig kandidaten over die op speeddate gaan bij de jury waarna de tien finalisten bekend worden gemaakt die mogen strijden om de felbegeerde zilveren kroon. Van ijsbad tot abseilen En dan? Dan kan het Miss Nederland-traject eigenlijk pas echt beginnen. En dat traject volg je nu online via Facebook en Instagram, en via de YouTube-serie. Wat je kunt verwachten? Knappe fotoshoots, workshops en spannende uitdagingen om meer kracht en zelfvertrouwen te creëren. Wat denk je van een bootcamp in Tunesië, een ijsbad, over glas scherven lopen, abseilen van het WTC? En natuurlijk mag ook een catwalktraining niet ontbreken. Geloof ons: dit wil je niet missen!

Mis 'm niet! Dé finaleshow Na ’t zien van de serie heb je vast een favoriet en kun je niet wachten op de grote finale. Snappen we als geen ander. Daarom extra goed nieuws, want je kunt bij de finaleshow van Miss Nederland 2022 aanwezig zijn. Mis de Finale Miss Nederland 2022 op zondagavond 4 september dus niet en koop nu je tickets! Of doe mee aan deze toffe winactie en win 2 kaarten!

Miss Nederland Finale Finalisten Julia Sinning

Dit is een samenwerking met Miss Nederland.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.