Dit product mag niet ontbreken in de glamroutine van Sharon Doorson

Beauty

Dit product mag niet ontbreken in de glamroutine van Sharon Doorson

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

15 september 2022 om 18:00

Gepubliceerd op

15 september 2022 om 18:00

Dit product mag niet ontbreken in de glamroutine van Sharon Doorson - &C x NIVEA

Dit product mag niet ontbreken in de glamroutine van Sharon Doorson - &C x NIVEA

Lukt het niet om de bovenstaande video te bekijken? Zorg er dan voor dat je de cookies accepteert.

We kijken mee met de gezichtsreinigings- en glamroutine van zangeres Sharon Doorson, die op het punt staat de bloemetjes buiten te zetten.

Sharon doet het niet heel vaak hoor, een avondje stappen. Ze hangt eerlijk gezegd liever op de bank dan in de kroeg. Maar áls ze gaat, pakt ze uit ook. Zoals vanavond. En wij kijken gezellig mee hoe ze dat doet.

Schoonheid Voordat Sharon haar gezicht in de glam zet, reinigt ze haar huid met NIVEA 5-in1 Micellair Sensitive voor de gevoelige huid. Een schone huid is dé basis om jezelf ’s avonds helemaal in de glam te zetten, aldus Sharon. De NIVEA 5-in1 Micellair Sensitive is ongeparfumeerd en zacht voor de gevoelige huid. Op Sharons lijf geschreven.

Op een onbewoond eiland Terwijl Sharon zich opmaakt, leren wij haar wat beter kennen. Zo is het eerste wat ze ’s ochtends doet oogcrème opsmeren, heeft ze best een ochtendhumeur en is er één ding dat ze niet zal vergeten als ze naar een onbewoond eiland zou gaan. Mag jij raden wat dat is. Eenmaal in de make-up is Sharons haar aan de beurt. ‘Als ik dat niet heb gedaan, ben ik niet af,’ aldus de zangeres. Passende outfit aan, killerheels eronder en Sharon kan de deur uit.

In een handomdraai Eenmaal thuis duikt ze het liefst zo snel mogelijk haar bed in, maar niet voordat ze haar NIVEA 5-in1 Micellair Sensitive opnieuw tevoorschijn heeft getoverd. Ditmaal om haar make-up er weer af te halen en met een schoon gezicht te gaan slapen. NIVEA 5-in1 Micellair Water is snel én mild voor je huid. Je brengt het aan op een watje en veegt daarmee over je gezicht. Wrijven en afspoelen is niet nodig, je kunt zo je nest in. Geen make-up op? Ook dan is je huid reinigen aan te raden, zodat al het vuil van je gezicht is. Lekker verzorgd.

WIN! Ook zin gekregen in een avond ongegeneerd dansen? Chantals Pyjama Party Live komt er weer aan. Op 28 en 29 oktober staat Chantal met je favoriete artiesten, onder wie Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Kris Kross Amsterdam, Flemming, Jan Smit en vele anderen, in Ziggo Dome, voor de grootste pyjamaparty van Nederland. Sharon heeft haar favoriete partypyjama al aangetrokken en ook jij kunt erbij zijn. Bij aankoop van twee NIVEA Micellair Water-producten of andere NIVEA-producten maak je namelijk kans op twee tickets voor 28 of 29 oktober, exclusief bij Kruidvat van maandag 26 september tot en met zondag 9 oktober.*

Dit is een samenwerking met NIVEA. Met dank aan nhow Amsterdam RAI (locatie) en Le Olive (kleding). *Bewaar je kassabon, hierop staat je unieke actiecode. Deel online jouw avondroutine en maak kans op tickets. Je doet mee via nivea.nl/pyjamaparty, hier vind je ook de actievoorwaarden.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio