Dit doet Femke Meines voordat ze 'losgaat met haar make-up'

Beauty

Dit doet Femke Meines voordat ze 'losgaat met haar make-up'

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

23 september 2022 om 18:00

Gepubliceerd op

23 september 2022 om 18:00

Dit doet Femke Meines voordat ze 'losgaat met haar make-up' - &C x NIVEA

Dit doet Femke Meines voordat ze 'losgaat met haar make-up' - &C x NIVEA

Lukt het niet om de bovenstaande video te bekijken? Zorg er dan voor dat je de cookies accepteert.

We kijken mee met de gezichtsreinigings- en glamroutine van zangeres en actrice Femke Meines, die op het punt staat een avond te gaan stappen.

Femke Meines heeft wel zin in een goed feestje. De steigers in dus. Maar voordat ze haar make-up aanbrengt, eerst even wat anders: alle oude restjes make-up en vuil op haar gezicht eráf. Een schone huid is dé basis om jezelf helemaal in de glam te zetten. Of: los te gaan met make-up, aldus Femke.

Alleskunner Femke reinigt haar gezicht met micellair water, daar is ze gek op. In het bijzonder op de NIVEA 5-in1 Micellair Water Energy, met vitamine C en niacinamide. Die laten de doffe huid weer stralen en geven energie aan de vermoeide huid. NIVEA 5-in1 Micellair Water Energy kun je zowel ’s ochtends als ’s avonds gebruiken, of je nou make-up draagt of niet. Want ook in het laatste geval is het belangrijk je huid te reinigen, zodat al het vuil van je gezicht is.

Hé, Thijs Terwijl Femke met haar reinigings- en glamroutine bezig is, leren we haar wat beter kennen. Met wie ze weleens een beschuitje wil eten? Thijs Römer. Het eerste wat ze ’s ochtends doet? Haar telefoon checken. Het laatste wat ze ’s avonds doet? Haar telefoon checken. Tja, we herkennen het allemaal. Haar guilty pleasure is daarentegen niet voor iedereen even herkenbaar…

Zo gepiept Femke is inmiddels ready to go, klaar voor een avondje de hort op. En komt ze straks weer terug, dan haalt ze haar make-up er in no time weer af voordat ze haar bed in duikt. Uiteraard met haar favoriet: NIVEA 5-in1 Micellair Water Energy is snel én mild voor je huid. Wrijven en afspoelen is niet nodig, je kunt zo je nest in. Kan ze daar nog even haar telefoon checken.

WIN! Ook zin gekregen in een avond ongegeneerd dansen? Chantals Pyjama Party Live komt er weer aan. Op 28 en 29 oktober staat Chantal met je favoriete artiesten, onder wie Suzan & Freek, Rolf Sanchez, Kris Kross Amsterdam, Flemming, Jan Smit en vele anderen, in Ziggo Dome, voor de grootste pyjamaparty van Nederland. Femke heeft haar favoriete pyjama al aangetrokken en ook jij kunt erbij zijn. Bij aankoop van twee NIVEA Micellair Water-producten of andere NIVEA-producten maak je namelijk kans op twee tickets voor 28 of 29 oktober, exclusief bij Kruidvat van maandag 26 september tot en met zondag 9 oktober.*

Dit is een samenwerking met NIVEA. Met dank aan nhow Amsterdam RAI (locatie) en Le Olive (kleding). *Bewaar je kassabon, hierop staat je unieke actiecode. Deel online jouw avondroutine en maak kans op tickets. Je doet mee via nivea.nl/pyjamaparty, hier vind je ook de actievoorwaarden.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio