Ga voor nineties glam: zo krijg je Versace-haar

Beauty

Ga voor nineties glam: zo krijg je Versace-haar

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

26 mei 2021 om 07:00

Gepubliceerd op

26 mei 2021 om 07:00

Een full glamorous look à la Versace? Zo gepiept. Leco laat het zien in Chantal krijgt een Lecover.

Bang voor beschadigd haar na je kleurbehandeling bij de kapper? Hoeft niet. Ga net als Chantal voor een Metal Detox treatment, waardoor je een betrouwbaarder kleurresultaat krijgt, minder risico op haarbreuk en meer glans. Leco is in elk geval overtuigd fan van deze nieuwe producten van L'Oréal Professionnel.

Even doorwerkenFlinke bonus is dat je het kleurresultaat van je vers gekleurde haren nog veel langer vasthoudt en mooi houdt met de Metal Detox-behandeling voor thuis. Wat het verschil dan is met zilvershampoo, wil Chantal weten. Leco: 'Je haalt de metalen uit je haar, dat doen we al tijdens de kleuring.' En je kunt de kleur langer aanhouden door je haar gedurende twee weken na het kleurproces thuis met de Metal Detox Shampoo en Masker te blijven behandelen. Daarna kan je weer je zilvershampoo gebruiken, maar zo heb je zo lang mogelijk het optimale kleurbehoud.

Tot in de puntjesNog een – goede – vraag van Chantal: moet je een masker over het hele haar aanbrengen of alleen in de punten? Nou, dat is afhankelijk van je haar. Is het gekeurd, droog of juist niet? Leco brengt het masker bij Chantal aan in de punten. Jouw L'Oréal Professionnel-kapper kan je daar heel goed over adviseren. Next step: stylen. Leco: 'Ik gebruik mousse om het haar te verstevigen. Die breng ik dicht bij je hoofdhuid aan, dat is belangrijk om het haar meer volume te geven. Dus gebruik geen mousse in de haarpunten.' Weer wat geleerd.  

Touperen 2.0.Welkom bij het hoofdstuk touperen kun je leren. Stap 1: Pak een pluk. Pak een kam. En kam het haar tegen, tot vlak bij de hoofdhuid. Je hebt nu volume. Style de plukken naar achteren. Leco: 'Nu creëer je lengte. Kijk, het ziet er meteen glamourous uit.' Met de Steampod maakt Leco slag in de rest van Chantals haren.

VersaceLeco: 'Ik hou heel erg van dit haar. Ik vind deze look ninenties Versace-achtig. Het heeft iets feestelijks. Het is ook een mooie basis als je een staart zou willen. Met de Steampod ga ik vervolgens nog een beetje movement in je haar maken.' En tadaa, je hebt haar met een flinke glam factor. Leco: 'En dan nog even over de Metal Detox producten. Ik geef je een shampoo en masker mee voor thuis. Zo blijft je gekleurde haar langer mooi en je houdt je haar gezond.' 

WIN!Nieuwsgierig naar de Metal Detox-producten? Komt dat even mooi uit. Wij geven 20x de Metal Detox-set voor thuis weg twv € 56, bestaande uit een shampoo & masker, voor het beste kleurbehoud na een Metal Detox Treatment in jouw L'Oréal Professionnel salon. Wil jij thuis jouw haar optimaal beschermen tegen metaaldeeltjes die reageren met de dagelijkse uv-stralen? Gebruik dan deze set voor beter kleurbehoud en stralende lokken.

Check hier voor een salon bij jou in de buurt! 

Dit is een samenwerking met L'oréal Professionnel.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.