Stem op je favo design en win een jaar lang gratis sokken!

Beauty

Stem op je favo design en win een jaar lang gratis sokken!

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

18 november 2020 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Getty Images

Gepubliceerd op

18 november 2020 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Getty Images

De afgelopen tijd kon je bij &C je eigen sokken ontwerpen. Nou, dat hoefden we geen twee keer te zeggen. De tien finalisten zijn bekend. En als je op een van hen stemt, maak je kans op een jaar lang gratis sokken.

Met XPOOOS your own Socks gaven we je de vrije hand om je eigen perfecte paar (dames)sokken te ontwerpen. Zonder regels. Niets was te gek, maar een beetje lef was wel nodig. Het merk staat namelijk niet echt bekend om hun brave sokken. De inzendingen stroomden binnen (zie hieronder een kleine selectie). De een nog leuker dan de ander. Het was dan ook niet makkelijk om hieruit tien finalisten te kiezen, maar het is gelukt. Nu kan het stemmen beginnen. En als je stemt, maak je zelf ook kans op een jaar lang gratis sokken.

Stem nuVan de tien inzendingen, de een nog leuker dan de ander, zullen we uiteindelijk via een stemronde drie winnaars overhouden. De winnende sokken worden in productie genomen én verkocht in alle winkels en webshops. Stemmen kan heel makkelijk via de Instagram-pagina van XPOOOS. Moet je ze wel even volgen. Zowel de winnaars als jij als stemmer maken dus kans op een jaar lang gratis sokken. Dat wil je!

Tikkeltje dwarsBij XPOOOS weten ze heel goed hoe ze voeten knap moeten aankleden. Zij zien sokken namelijk als kunstwerken met eigenzinnige prints, in kleurencombi’s die je niet eerder zag. Stylish en sophisticated. Beetje gek, tikkeltje dwars en van ongekende kwaliteit voor ijzersterk voetenwerk. Maar je moet niet bang zijn voor een potje mixen en matchen. Alles om de wereld te laten zien: dit ben ik. Expose yourself! 

Dit is een samenwerking met XPOOOS.

Stem op je favo design en win een jaar lang gratis sokken!Stem op je favo design en win een jaar lang gratis sokken!Stem op je favo design en win een jaar lang gratis sokken!Stem op je favo design en win een jaar lang gratis sokken!
delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.