Van huid tot heelal: deze zonbescherming is goed voor eigenlijk alles

Beauty

Van huid tot heelal: deze zonbescherming is goed voor eigenlijk alles

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

14 juni 2022 18:00

Bron / Fotografie

Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

14 juni 2022 18:00

Bron / Fotografie

Frank Brandwijk

De tijden dat je alleen zonnebrandcrème gebruikte als je aan zee lag weg te fikken, zijn verleden tijd. Smeren is ook hot als het niét hot is. Maar dan wel met een crème die goed is voor mens én milieu, graag. 

Natuurlijke zonbescherming Ja, ja – we zijn met z'n allen een stuk bewuster geworden. En dat is maar goed ook. We willen immers graag dat huid én heelal nog een tijdje meegaan. Gelukkig zijn er steeds meer bedrijven die er precies zo over denken. Naïf bijvoorbeeld. Hun natuurlijke zonbescherming is er deze zomer echt eentje voor op je boodschappenlijst. 

Waarom? Om te beginnen omdat je zonnebrand elke dag gebruikt. Uv-stralen gaan dwars door parasol, pet en wolkendek heen, dus om (geniepige) schade aan je huid te voorkomen, smeren we deze zomer elke dag. Net als in de herfst. En lente. En vooruit, ook in die barre Nederlandse winter. 

Hulde voor de huid Het goede nieuws onder de zon is: de crèmes en lotions van Naïf hebben een minerale uv-filter op basis van zinkoxide en bevatten natuurlijke oliën, zoals kokos- en zonnebloempittenolie. Da's fijn voor je huid, want zo'n minerale filter vormt een onzichtbare laag op de huid ter bescherming, in plaats van ín je huid te trekken. Hierdoor is de kans op huidirritatie minimaal. Perfect dus voor de gevoelige huiden onder ons. 

Het verschil tussen de crème en lotion? Lotion is gemaakt op waterbasis en daarom dun en lekker makkelijk smeerbaar. De crème is vanwege de voedende oliën wat dikker.

Naïf zonnebrand strand

Goed voor de planeet Nog meer goed nieuws is dat deze fijne zonbescherming ook nog eens grote genade toont aan de oceaan. In tegenstelling tot chemische uv-filters op basis van oxybenzone en octinoxate, tasten de natuurlijke uv-filters van Naïf het koraal en zeedieren niet aan. Die duik kun je dus met een gerust hart nemen.  En ook aan de verpakking is gedacht: die is gemaakt van bioplastic op basis van suikerriet, waardoor er flink wordt bespaard op CO2. Kortom: dat wordt zorgeloos zonnen, zwemmen en zweten deze zomer. Voor iedereen Tot slot een niet onbelangrijk detail: de zonbeschermingslijn is er voor iedereen. Van kleuter tot peuter, van baby tot broertje en van vader tot moeder: smeren zullen ze leren. Beschikbaar in zowel SPF30 als SPF50.  De producten van Naïf zijn te koop bij de meeste drogisterijen, of neem eens een kijkje op naifcare.com. Dit is een samenwerking met Naïf.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt branded content en activatie-campagnes. Prikkelende en vooral amuserende campagnes, waarmee we vrouwen 18-44 jaar in het hart weten te raken. Campagnes op maat, met relevantie voor het merk, en waarin altijd een knipoog en relativering voelbaar is. Alle campagnes worden in-house ontwikkeld, van strategie, concept, productie tot distributie. Waar relevant 360-graden doorvertaald naar videoseries, printcampagnes, advertorials, social stories, podcast, live activaties en meer. '...reaching and engaging women through compelling content…'

Meer lezen