Van frons naar fris met je eigen tijdcapsule

Beauty

Van frons naar fris met je eigen tijdcapsule

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

15 november 2022 om 16:00

Bron / Fotografie

Care Cosmetics

Gepubliceerd op

15 november 2022 om 16:00

Bron / Fotografie

Care Cosmetics

Tuur je ook weleens fronsend in de spiegel met de gedachte: kon ik maar even terug in de tijd? Koekoek: dat kan nu! Neem met het gouden duo van RoC een duik in het verleden, en voel je in no time weer je eigen, frisse zelf.

Ouder worden zit boordevol voordelen. Allereerst: je leeft, hoera, dat is al pure winst! Daarbij maakt meer levenservaring je wijzer, interessanter en vaak zelfverzekerder. Er is hooguit één minpuntje: je huid veroudert vrolijk mee, waardoor je glans vermindert en de kans op wallen, donkere kringen en rimpels toeneemt. Oók interessant, zeker, maar... het hoeft niet. Met het gouden duo van RoC – RoC Line Smoothing Eye Cream en RoC Retinol Correxion Line Smoothing Night Serum Capsules – grijp je huidveroudering direct bij z'n lurven. Gouden duo voor een glanzende huid Door dagelijks gebruik van Line Smoothing Eye Cream pak je alle tekenen van oogveroudering in een keer aan. Het is klinisch bewezen dat deze oogbehandeling met pure RoC® Retinol en het exclusieve mineralencomplex de fijne huid rond de ogen zichtbaar verjongt. Oftewel: weg wallen, doei rimpels, hoi veerkracht. Zonder enige inspanning maak je een reis in de tijd en heb jij razendsnel je oogopslag van tien jaar geleden terug. 

Beeld Care Cosmetics Oogcreme beauty

En ook 's nachts zitten we niet stil. Jij wel trouwens, want de plantaardige RoC Retinol Correxion Line Smoothing Night Serum Capsules verzetten al het zware werk. Je huid verbetert en verzacht, vanaf de eerste nacht. Voor elke nacht een nieuwe capsule die de jaren terugdraait... terwijl jij heerlijk slaapt. Onderzoek wijst uit dat 97% van alle gebruikers na één nacht al een gladdere, meer elastische huid ervaart. En na vier weken zijn rimpels en fijne lijntjes zichtbaar verminderd. Dus terwijl jij ontspannen rondslentert, laat je deze hardwerkende crème keihard voor je hollen. Prima deal, toch?

Beeld Care Cosmetics capsules beauty

RoC rockt!  Het leven is te kort om té lang op resultaat te wachten. Vandaar dat huidverzorgingsmerk RoC bekendstaat om direct en langdurig resultaat. En natuurlijk als expert op het gebied van retinol, dat zorgt voor een veerkrachtige huid en verkleuring en lijntjes tegengaat. Aan de hand van een klinische studie kan RoC de effectiviteit van haar wetenschappelijk ontwikkelde retinol-formule aantonen vanaf het eerste gebruik tot een jaar later met een gezonde, mooiere huid als bewijs. Dit is een samenwerking met Care Cosmetics, distributeur van RoC.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.