Natuurlijk jezelf: Chantal 'Met sproetjes opgroeien vond ik vreselijk'

Beauty

Natuurlijk jezelf: Chantal 'Met sproetjes opgroeien vond ik vreselijk'

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

10 februari 2022 om 18:00

Gepubliceerd op

10 februari 2022 om 18:00

Chantal 'Met sproetjes opgroeien vond ik vreselijk' - &C x hannah

Chantal 'Met sproetjes opgroeien vond ik vreselijk' - &C x hannah

Lukt het niet om de bovenstaande video te bekijken? Zorg er dan voor dat je de cookies accepteert.

Sinning (Miss Nederland 2021) elke maand in gesprek met mensen die hun imperfecties – van littekens tot flaporen – hebben omarmd, juist omdat die hen bijzonder, mooi én uniek maken. Hun motto? Go with the flaw. Deze maand vraagt Julia onze Chantal het hemd van haar lijf.

Wij zijn klaar met al die perfecte plaatjes, échte schoonheid is wat telt. Je bent namelijk precies mooi zoals je bent, door gewoon jezelf te zijn. Maar ja, da’s makkelijker gezegd dan gedaan. Want: hoe doe je dat dan? That’s the question...

Natuurlijk jezelf #1 In deze eerste aflevering van Natuurlijk jezelf kletst Julia (Miss Nederland 2021 & hannah ambassadeur) met onze eigen Chantal over onzekerheden en zelfacceptatie. Waar is Chantal nog wel eens onzeker over? En wat vindt ze mooi maar ook minder mooi aan zichzelf? Als Chantal gevraagd wordt naar haar ‘perfectie imperfectie’, hoeft ze niet lang na te denken. Haar sproetjes. ‘Als je me zo ziet, denk je misschien: wat stel je je aan? Maar met sproetjes opgroeien vond ik verschrikkelijk.’  Sproetenkop! ‘Honderden waren het er, verspreid over mijn wangen. ‘Sproetenkop!’ gilde mijn broer een paar keer per week, waardoor ik me er nog bewuster van werd. En als je eenmaal iets ziet wat je niet mooi vindt, blijf je dat zien. In mijn pubertijd vond ik ze het ergst. Met lagen make-up poetste ik de sproeten weg, het leken wel granollen. Vroeger probeerde ik ze ook met citroensap weg te bleken in de zon. Dom natuurlijk, ik kreeg er alleen maar meer rare vlekken van. Toch ben ik er gewend aan geraakt. Hoe ouder ik werd, hoe makkelijker dat ging.' Hoe Chantal dat voor elkaar heeft gekregen? Ze verklapt het in de bovenstaande video. Hop, op play d’r mee…  Of je nu acné, een droge huid of wat anders hebt, hannah is de specialist in huidverbetering. Ontdek waar hannah voor staat en maak een afspraak voor een Xperience bij een hannah huidcoach bij jou in de buurt. Dit is een samenwerking met hannah.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio