Hoe bedoel je je kunt Sephora niet in Nederland bestellen? Op deze manier kan het gewoon

Beauty

Hoe bedoel je je kunt Sephora niet in Nederland bestellen? Op deze manier kan het gewoon

Meike van Zandvoort
Door

Meike van Zandvoort

Gepubliceerd op

18 oktober 2023 om 19:00

Gepubliceerd op

18 oktober 2023 om 19:00

Er gebeurde van alles in 2013: de wereld verging niet, we kregen een koning in plaats van een koningin en het Rijksmuseum werd heropend. Maar wat iedereen het meest is bijgebleven, is dat Sephora weg ging uit Nederland. Al tien jaar moeten we ons in allerlei bochten wringen om tóch aan die make-up producten te komen. Die ellende stopt vandaag.

Jarenlang vroeg je aan vrienden die naar Parijs gingen of ze wat voor je mee konden nemen van Sephora en op vakantie was je altijd alert op het zwartwit gestreepte logo. Drama. Komt omdat heel weinig mensen weten dat je vanuit Nederland gewoon bij Sephora kan bestellen. Ja, echt.

Lang leve TikTok Alhoewel: dát we via de website producten konden bestellen, dat wist de gemiddelde make-upliefhebber waarschijnlijk al. Maar dat dat ook zonder die hoge douanekosten kan, dat is nieuw. En dat zijn nou net de kosten die je juist wilt vermijden. TikTokker Michelle Bruin deelt hoe, en daar zijn wij haar erg dankbaar voor.

Stappenplan van je dromen Hup, naar die Sephora site. Wel de Franse of Duitse en niet de Engelse site, want dan moet je alsnog invoerrechten betalen. Vertaal de pagina via je browser naar het Engels of Nederlands, zodat je ook daadwerkelijk begrijpt wat je aan het doen bent. Maak een account aan op Sephora en log in, en zorg daarbij dat je als land 'Nederland' hebt aangeklikt.

Lees ook: Budget beauty: déze mascara's onder de 10 euro krijgen duizenden 5-sterren reviews

Voeg de gewenste producten – waarschijnlijk de gehele Fenty Beauty-collectie – toe aan je winkelmand en ga verder naar de betaling. Bij 'verzendmethodes' zou daar dan een optie moeten staan voor een levering van drie tot vijf dagen voor slechts zes euro.

Op deze manier heb je dus geen last van torenhoge douanekosten of verzendkosten, en ligt die Fenty Beauty Gloss Bomb binnen een paar dagen al op je deurmat. What a dream. 

delen
Meike van Zandvoort

Meike van Zandvoort (2000) is tekststagiair bij &C en schrijft omdat ze verder voor geen meter kan rekenen. Ze aait elke kat die ze op straat tegenkomt, koopt het liefst elke dag een nieuw boek en wordt het allergelukkigst van een blauwe lucht.

Meer lezen

Meer van deze auteur