Vliegt de winkels uit: deze eye patches zijn onmisbaar tijdens je skincare routine

Beauty

Vliegt de winkels uit: deze eye patches zijn onmisbaar tijdens je skincare routine

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

4 mei 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Gepubliceerd op

4 mei 2023 om 10:00

Bron / Fotografie

beeld Pexels

Wanneer je op TikTok in het rabbithole van #skintok belandt, zie je menig skincare junkie met plakkers van Patchology onder de ogen. Niet gek dat deze eye patches aka oogmaskers zo populair zijn en de winkels uitvliegen, want ze doen wat ze beloven.

We hebben het over de FlashPatch Rejuvenating Eye Gels van het alom geroemde merk Patchology. Als je last hebt van wallen, vermoeide ogen of een droge huid zijn deze patches je beste vriend. Doordat het is verrijkt met cafeïne, gehydrolyseerd collageen (leuk woord voor galgje) en andere 'essentiële ingrediënten' (wat dat ook moge zijn) zou 't de huid rondom je ogen direct een oppepper geven.

Waarom móét ik het hebben? Volgens Patchology heeft de gel in slechts vijf minuten het effect van acht uur slaap. Klinkt goed, al zouden we niet aanraden om de patches daadwerkelijk te vervangen voor een goede nachtrust. Acht uur slaap is key, dat weten we allemaal.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: dit roze pak van Wibra is een lentehit én hartstikke betaalbaar

Op TikTok - wat natuurlijk dé app is voor de beste skincare ontdekkingen - zijn kenners lyrisch. 'Zo verkoelend', zucht de ene gebruiker. Een ander: 'I love these. Als moeder en vrouw ben ik bijna altijd moe, zelfs als ik mijn koffie op heb. Dit product is top en helpt tegen mijn puffy ogen en donkere kringen.' Extra handig: je kunt ze gewoon meenemen in je handtas of bagage, waardoor je nooit meer zonder hoeft te zitten.

Kopen doe je hier De eye patches zijn uitverkocht bij Amazon, maar nog wel verkrijgbaar bij good old Douglas en Cult Beauty. Een pakkie met vijf sets patches kost je 13,25 euro, voor een grote verpakking met dertig sets betaal je 49,50 euro. Wees er snel bij, want ze vliegen de winkels uit.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Meer lezen

Shop meer beautyproducten