Huh? Schijnbaar is mascara uit de mode

Beauty

Huh? Schijnbaar is mascara uit de mode

Ilse Derix
Door

Ilse Derix

Gepubliceerd op

29 februari 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Gepubliceerd op

29 februari 2024 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Tom ten Seldam

Mascara is niet meer weg te denken uit de dagelijkse make-up routine. Zelfs de mensen die graag zo natuurlijk mogelijk de deur uitgaan, kunnen het vaak niet laten om toch een paar keer met dat borsteltje over hun wimpers te gaan. Komt daar verandering in?

Misschien heb jij het ook al eens opgemerkt tijdens je dagelijkse scrollsessie op Instagram: foto's van celebs die er net iets anders uitzien dan normaal. Je kon je vinger er niet op leggen.. Tot nu. Waarschijnlijk was het de mascara. Er mist iets.. Bekendheden als Florence Pugh, Hailey Bieber en Megan Thee Stallion hebben de ongeschreven regels van make-up doorbroken en foto's geplaatst waarop ze zichtbaar geen mascara dragen. Helemaal naakt, of nou ja, qua wimpers dan.

Natuurlijke look Make-up artist Ash K Holm vertelt aan Glamour meer over de trend du jour. Zeg maar doei tegen nepwimpers en hallo tegen een natuurlijke look. Je wimpers moeten er natuurlijk, maar gelift uitzien. Beetje zoals je eigen wimpers, maar dan beter. Of ja, 'moeten'.. Wij vinden het ook maar gezeur, al die regeltjes en trends waar je aan mee moet doen. Uiteindelijk moet je er gewoon lekker uitzien zoals je zelf wilt. Al moeten we wel toegeven dat we dit toch zien als de perfecte kans om misschien die mascara wat vaker links te laten liggen. Scheelt ons weer geboen in de avond.

delen
Ilse Derix

Ilse Derix (2002) is tekststagiair bij &C en een echte Limburgse. Ze kan niet genoeg krijgen van oude romcoms, is stiekem verliefd op haar jonge hond Moos en ze doet spontaan een dansje van blijdschap als ze iets echt heel lekker vindt (tot ergernis van haar tafelgenoten, oeps).

Meer van deze auteur

Meer lezen van Beauty