Deze opvallende kleur nagellak is de trend deze zomer

Beauty

Deze opvallende kleur nagellak is de trend deze zomer

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

13 augustus 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Gepubliceerd op

13 augustus 2023 om 08:00

Bron / Fotografie

beeld Shutterstock

Van matcha green tot barbiecore roze: in de nagelsalon (of gewoon aan de keukentafel) is het altijd moeilijk om te beslissen welke kleur je nu weer moet kiezen voor je nagels. Twijfel je nog? Dit is de trendkleur deze zomer.

Geen Breakfast at Tiffany's, maar een manicure at Tiffany's. Tiffany-blauw is de trendkleur deze zomer en verwijst naar de iconische blauwe kleur van het Amerikaanse sieradenmerk. We zagen de kleur al voorbij komen op de nagels van it-girls als Sofia Richie Grainge en Hailey Bieber. Opvallend, want tegelijkertijd kiezen we massaal voor neutrale tinten als 'strawberry milk'.

Lees ook: Zoeter dan zoet: strawberry milk manicure is dé nageltrend voor deze zomer

Tiffany-blauw We weten allemaal: Tiffany-blauw is een kleur blauw op zich. De blauwe kleur werd zelfs in 2001 geregistreerd als '1837 Blue' bij Pantone en mag alleen worden gebruikt door Tiffany's & Co.

Tiffany-blauw neigt naar babyblauw, maar dan met een beetje turquoise. Op zoek naar een nagellak in deze kleur? Die van OPI in de kleur 'I'm Yacht Leaving' vliegt momenteel de winkels uit.

Nagellak OPI

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets. Katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen, verruilen het diner maar al te graag in voor een snackbox van de lokale friettent en dragen heus weleens wat anders dan pastel. Wees maar niet bang.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen