Aha! Zo ziet Xavi Simons eruit zonder braids (en hier laten voetballers dus hun haar doen)

Beauty

Aha! Zo ziet Xavi Simons eruit zonder braids (en hier laten voetballers dus hun haar doen)

Amber de Wilde de Ligny
Door

Amber de Wilde de Ligny

Gepubliceerd op

6 juli 2024 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Imago

Gepubliceerd op

6 juli 2024 om 14:00

Bron / Fotografie

beeld Imago

Wie Xavi Simons zegt, zegt waarschijnlijk: 'Goed stel braids.' Het is zijn signature hairdo. Even leek het erop alsof de rest van het Nederlandse elftal dezelfde kapper had gepakt, een groot deel van het team was de afgelopen wedstrijden voorzien van de meest kunstige vlechtwerken in de mooiste patronen.

Maar daar hebben Memphis en Wijnaldum even genoeg van. Oranje leeuwen die ze zijn, laten ze hun manen weer even lekker au naturel wapperen in de wind. Nu hebben deze mannen zonder braids nog een redelijk korte coupe, maar dat is bij Xavi Simons wel anders. De aanvaller heeft namelijk een fantastische haarbos onder zijn braids zitten. Daar zal menig mens jaloers op zijn. Dat is te zien in een TikTok-video van zijn kapster (weten we gelijk waar die voetballers dus heen gaan voor hun beautyroutine).

Eerlijk is eerlijk, zo lang hadden wij Xavi's haar niet ingeschat. Daar zit behoorlijk wat tijd in, gokken we. Want zo'n lengte laten invlechten is een behoorlijk lange zit. Op de video is te zien hoe de kapster het zorgvuldig inzet. Lees ook: Love is in the air: dit zijn de liefjes van het Nederlands Elftal Je moet er dus behoorlijk wat geduld voor hebben, maar dan loop je er wel strakker dan strak bij. Of 'Ons Oranje' nou wint of niet, aan hun haar zal het niet liggen.

delen
Amber de Wilde de Ligny

Amber (al 10 jaar 26) is gek op glitter, maar vindt het vervelend als het overal zit. Hamert op 'n goede skincare routine, maar haalt met redelijke tegenzin haar mascara er af. Houdt van roze kleding maar zit vaak in een zwart-wit periode en is een echte Ram, maar behalve de zon staan haar overige planeten in Steenbok.. en dat verklaart een hoop.

Meer van deze auteur

Meer lezen van