Beyoncé draagt déze betaalbare nepwimpers van 11(!) euro tijdens haar concert en wij zijn obsessed

Beauty

Beyoncé draagt déze betaalbare nepwimpers van 11(!) euro tijdens haar concert en wij zijn obsessed

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

8 februari 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

Brunopress

Gepubliceerd op

8 februari 2023 om 12:00

Bron / Fotografie

Brunopress

Een hit op de rode loper, viraal op TikTok of gespot op straat. We signaleren de beautytrends waar je heus niet een make-updiploma voor nodig hebt. Jij kan deze look ook gewoon in een paar stappen creëren. Dit keer: lange wimpers als Beyoncé.

Beyoncé gaf eindelijk weer een live concert na meer dan vier(!) jaar, tijdens de feestelijke opening van Atlantic the Royal resort in Dubai. Het publiek was gevuld met een mix van sterren als Sabrina Elba, Kendall Jenner en Chloë Bailey. Sinds het optreden is iedereen in de ban van haar kostuum, op maat gemaakt door Nicolas Jebran, Atelier Zuhra en Frolov.

Lees ook: Jennifer Aniston zweert bij déze populaire shampoo voor gezond en stralend haar

Wat eenieders aandacht nog meer trok waren haar geaccentueerde ogen. Haar bambiewimpers waren namelijk langer dan ooit, met behulp van nepwimpers. En het leuke? Wij hebben de nepwimpers gevonden. En ze zijn te koop voor tien ekkies. Ideaal.

Hét wimpergeheim van Beyoncé Make-up artist Rakel Lizama zat achter deze opvallende make-uplook. Hij accentueerde Beyoncés ogen met een champagnekleur en voegde een beetje drama toe aan deze oog-look met, tromgeroffel, de Lunar Lites en Constellations wimpers van zijn eigen lijn, Rokael Beauty. What we love: ze zijn betaalbaar. Geweldig om te lezen dat zo'n grote ster ook houdt van koopjes. Hieronder nog effe de video waarop haar wimpers te bewonderen zijn. Joe.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer lezen

Shop beauty producten