Zo bereidt Robbert Rodenburg zich voor op nieuwste seizoen 'Open Kaart': ‘Heb best veel slechte dingen gedaan’

Beauty

Zo bereidt Robbert Rodenburg zich voor op nieuwste seizoen 'Open Kaart': ‘Heb best veel slechte dingen gedaan’

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

17 juni 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

17 juni 2024 om 18:00

We kennen Robbert Rodenburg natuurlijk allemaal van Open Kaart, de online YouTube-serie die inmiddels alweer bij het achtste seizoen is aanbeland. In de video maakt de presentator zich klaar voor de eerste opnamedag van dit nieuwe seizoen, en ervaren of niet - zo'n eerste draaidag is altijd weer even spannend.

In bovenstaande video - die we samen met Colgate schoten - vertelt Robbert niet alleen hoe hij zich camera-klaar maakt, maar ook wat hij lastig vindt aan zijn werk als presentator en interviewer: 'Als je mensen kent, is het best moeilijk om ze te interviewen. Dan voelt het ongemakkelijk om bepaalde dingen te vragen.' Mogelijk doelt hij hier op zijn goede vriend Thijs Boermans, die Robbert in zijn nieuwe seizoen goed aan de tand voelt over gevoelige onderwerpen zoals zijn relatie met Anna Nooshin. Andere gasten in dit nieuwe seizoen zijn tot nu toe Zaar Goedemans, Leontine Ruiters en Kalvijn. Goed op beeld Maar eerst even terug naar de ontstaansgeschiedenis van deze video. Want stel, je bent de presentator van een goed (understatement) bekeken serie - dan wil je er natuurlijk ook goed uitzien. Helemaal op de dag van de opnames zelf. Daar denkt Robbert precies zo over, en dus heeft hij een vast beautyritueel om zo knap en zelfverzekerd mogelijk voor de camera te verschijnen.  De presentator gaat er eens even goed voor staan, en begint zijn routine met het opspuiten van herstellende huidspray dat bacteriën doodt. Efficiënt als hij is, poetst hij tijdens het intrekken van dit spulletje, zijn tanden. Dat doet hij met de Max White Ultimate van Colgate. Die geeft direct een witter effect en draait tot vijftien jaar verkleuring terug*. Witte tanden, meer zelfvertrouwen En dat is precies wat Robbert goed kan gebruiken, want in een leven waar sigaretten ooit de boventoon voerden, en koffie dat nog steeds doet - ligt verkleuring absoluut op de loer. 'Ik heb best wat slechte dingen gedaan', aldus Robbert. Gelukkig voor hem heeft Colgate meerdere grandioze (én wetenschappelijk geteste) whitening-producten in het assortiment, want - woorden van de man zelf: “Wittere tanden geven me toch wat meer zelfvertrouwen.”

Colgate_Robbert

En er is nóg iets wat Robbert graag wit houdt, en nee, dan doelen we niet op zijn T-shirt. Benieuwd naar het de hele klaarmaak-routine van de presentator? Check dan snel de (lekker behapbare) video. Doe maar, is leuk, want hij vertelt ook nog wat hij nou het aller lastigste aan zijn werk vind...

Meer van dit soort leuks Topvideo? Dan hebben we er nog één die je leuk vindt. Deze, waarin presentatrice Nellie Benner zich opmaakt voor haar babyshower. Let’s get this party started. En dat geldt natuurlijk ook voor Robbert. 

Dit is een samenwerking met Colgate. 

*Vlekken veroorzaakt door eten en drinken bij continu gebruik gedurende 2 weken, 2x per dag. Max White Ultimate Radiance: Maakt 15 jaar van verkleuring ongedaan en maakt de tanden onmiddellijk witter*. *Het onmiddellijke effect is tijdelijk. Vlekken veroorzaakt door eten en drinken bij continu gebruik gedurende 4 weken.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen