Dit pop-up event mag je niet missen als je huid(verzorging) je lief is

Beauty

Dit pop-up event mag je niet missen als je huid(verzorging) je lief is

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

18 augustus 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

18 augustus 2023 om 18:00

Je huid is als een huis. Je moet er je hele leven in wonen, dus kun je maar beter zorgen dat je van het dagelijks onderhoud een feestje maakt.

Doen we meteen. En wel in de vorm van een exclusief pop-up event in &C the store met in de hoofdrol de nieuwe douchegel-productlijn Expert Skin Health van Sanex. Deze lijn voedt precies de van nature aanwezige bacteriën voor maar liefst twaalf uur hydratatie. Zo wordt je natuurlijke huidbarrière sterker, en je huid zachter én veerkrachtiger. Pop-up Vrijdag 29 september is het zover: sit back and relax. En oké, ook even je oren spitsen, want voor dit event heeft Sanex cosmetisch wetenschapper Heleen Kibbelaar uitgenodigd om een workshop over huidverzorging te geven. Denk aan fascinerende skincare-feitjes, handige weetjes over verschillende huidtypes en -problemen en persoonlijk advies over welk product het beste bij jou past.

Sanex - expert Heleen Kibbelaar

In de huid van En neem maar van ons aan, van Heleen kun je nog eens wat aannemen. Als cosmetisch wetenschapper is ze namelijk ook nog gepromoveerd op het onderwerp complexe vloeistoffen (je weet wel: crèmes en douchegels). Hierdoor weet ze álles over huidverzorging in de breedste zin van het woord. Hoe breed is breed? Dat de zon slecht voor je huid is, en waarom we altijd goed moeten smeren én hydrateren weten we inmiddels wel. Heleen komt dan ook met het betere werk over de brug. Zo vertelt ze bijvoorbeeld over het huidmicrobioom (en waarom deze zo belangrijk is), wat een douchegel eigenlijk exact is, welke douchegel het beste bij jouw huidtype past en hoe we de ingrediënten op de labels van skincare producten precies moeten lezen. Je snapt: de wetenschap van Sanex Expert Skin Health en Heleen, dat was liefde op het eerste gezicht. Goodiebag Een stralende huid krijg je (helaas) niet van zittend achterover leunen, dus daarom steken we tijdens het event ook de handen uit de mouwen. Zo test je hoe de nieuwe producten van Sanex aanvoelen, ruik je er eens even goed aan, en ontdek je wat ze met je huid doen als deze weer is opgedroogd. Uiteraard krijg je na de workshop ook een goodiebag mee naar huis. Feestje! Zeiden we toch. Kom dan! Kortom: als een gezonde huid je lief is, meld je dan nu aan via dit aanmeldformulier. De plekken zijn beperkt, dus wacht vooral niet te lang met inschrijven. Zien we je daar? Zin in! Dit is een samenwerking met Sanex.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen