'Onze' Ona vertrekt bijna naar Miss Universe en ziet eruit… om óp te eten

Beauty

'Onze' Ona vertrekt bijna naar Miss Universe en ziet eruit… om óp te eten

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

3 januari 2022 om 18:00

Bron / Fotografie

beeld William Setiawan

Gepubliceerd op

3 januari 2022 om 18:00

Bron / Fotografie

beeld William Setiawan

'Onze' Ona vertrekt bijna naar Miss Universe en ziet eruit… om óp te eten

'Onze' Ona vertrekt bijna naar Miss Universe en ziet eruit… om óp te eten

Natuurlijk, voetbalwedstrijden van het Nederlands elftal zijn spannend (alhoewel…), maar afwachten of onze Miss Nederland Ona Moody de Miss Universe-verkiezing in New Orleans weet te winnen - dát is pas spannend.

Gelukkig hoeven we niet al te lang meer op onze nagels te bijten, want de knappe Amsterdamse stapt al bijna het vliegtuig in.

Om óp te eten Eenmaal in New Orleans heeft ze nog een paar dagen om op adem te komen voordat ze op 14 januari weet of ze niet alleen de mooiste van ons land maar ook van de hele wereld is. In bovenstaande video laat Ona ons zien wat er allemaal nog gebeurt in de laatste dagen voor vertrek - en dat is behoorlijk wat.

Zo geeft ze haar eerste interview aan de organisatie van de Miss Universe-verkiezing (en krijgt het daar behoorlijk warm van), oefent ze nogmaals het catwalkloopje én zien we haar officiële kostuum voor de National Costume Show - een onderdeel van de verkiezing. We kunnen niet anders zeggen: Ona ziet eruit om óp te eten. Nu hopen dat de jury ook trek heeft.

500 miljoen kijkers (slik) Maar, eerlijk is eerlijk: in Nederland is Ona onze enige echte, maar dat denken ze in 89 andere landen ook over hun eigen Miss. Genoeg concurrentie dus, en genoeg kijkers: wereldwijd zullen 500 miljoen mensen de verkiezing volgen.

Een mooie kans voor Ona om haar missie, meer bewustzijn voor mental health, wereldkundig te maken. Ona kampte in het verleden met een depressie, waar ze zich ontzettend voor schaamde. Dat moet anders, vindt Ona. Ze hoopt door transparant te zijn dat jongeren zullen inzien dat ze geen uitzondering zijn.

Zorg voor jezelf Een vrouw met een missie dus, en dat temidden van de Amerikaanse hysterie: ga er maar aanstaan. Om alles met een beetje Hollandse nuchterheid tegemoet te treden, moet je goed voor jezelf zorgen. Ona doet dit met de beautyproducten van hannah.

Elke avond verzorgt Ona haar huid met een beautyroutine van hannah. Meer weten over deze producten? Op de website van het merk lees je alles over de vakbekwame en gediplomeerde hannah-huidcoaches, die niet alleen producten aanraden die, na een uitgebreide huidmeting, speciaal op jouw huid zijn afgestemd, maar ook nog eens fantastische gezichtsbehandelingen met bindweefselmassage geven. Ieder mens is immers uniek, net als iedere huid.

Van Jetje - en hannah Rest ons niet anders te zeggen dan ‘hup Ona hup’, geef ze van Jetje - en een beetje van hannah natuurlijk - daar in New Orleans. Niks missen van de missverkiezing? Hoeft ook niet. Check deze site en je mis(s)t geen seconde.

Dit is een samenwerking met hannah.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio

Meer lezen