Lente, lijf en zelfliefde: 3x ja? Dan zoeken we jou!

Beauty

Lente, lijf en zelfliefde: 3x ja? Dan zoeken we jou!

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

23 maart 2023 om 17:00

Gepubliceerd op

23 maart 2023 om 17:00

Het is niet te missen, het is lente - en ons kennende, rennen we bij de eerste zonnestralen en temperatuur met dubbele cijfers in rok en top naar buiten. Tenminste… dat is de theorie. In de praktijk zijn we niet allemáál even blij met ons ietwat minder stralende, droge en ingedutte winterlijf. Terwijl dit nergens voor nodig is.

Voor een online & print portrettenreeks zoeken we drie vrouwen (18-49) die deze struggle heus herkennen, maar tegelijkertijd denken: wat kan mij het schelen. Het is lente, ik ga naar buiten en laat mezelf zien, in welke vorm dan ook.

Portrettenserie De vrouwen die we in samenwerking met NIVEA zoeken voor deze portretten, hebben hun onzekerheid omarmd en omgezet in iets positiefs, en wel: bódy positief(s). Ze zijn blij met hun lijf, zorgen er goed voor en willen dat graag laten zien in het portret dat er in beeld en woord van ze gemaakt wordt. Zelfliefde en zelfvertrouwen Ben jij blij met je lijf en wil je dat, samen met je verhaal over hoe je daar gekomen bent, met onze lezers delen? Alsook je tips & tricks voor de verzorging van je huid en je lijf?

Zeg jij drie keer volmondig ja op zelfliefde, zelfvertrouwen en de zomer? En lijkt het je leuk om op de foto te gaan voor &C in samenwerking met Nivea én onderdeel te zijn van een unieke fotoshoot die online en in print gepubliceerd gaat worden? Geef je dan op via het volgende e-mailadres: nivea@andcmedia.nl met een foto van jezelf en motivatie waarom jij achter deze boodschap staat. Als beloning krijg je een portret van jezelf en een &C en Nivea goodie bag t.w.v. €250,-.

Opgeven kan tot 30 maart. Je krijgt vanzelf bericht van ons of je geselecteerd bent.

Dit is een samenwerking met NIVEA.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.