Kun je die zonnige zomer ook al proeven? Met deze zonverzorging zit je in ieder geval gebakken

Beauty

Kun je die zonnige zomer ook al proeven? Met deze zonverzorging zit je in ieder geval gebakken

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

17 mei 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

17 mei 2023 om 18:00

We zouden geen Nederlanders zijn als we niet bij de eerste zonnestralen al de tuin, het terras of zelfs het strand opduiken. Extra belangrijk daarbij - en eigenlijk natuurlijk het hele jaar door: de juiste zonverzorging. Gelukkig zit dat met de producten van Collistar wel snor.

Collistar is er namelijk op gebrand (haha) om de huid te beschermen. Tegen UVA-, UVB- en infrarood stralen zoals die de zon produceert, maar ook tegen blauw licht afkomstig van elektronische apparaten, omgevingsstress en vervuiling van buitenaf. Dit doet de zonbescherming van Collistar met behulp van het Smart Sun Protection-filter dat erin zit. Tegelijkertijd stimuleert en activeert dit zonnefilter de aanmaak van vitamine D, wat - zoals we weten - weer takkegoed is voor je huid, lichaam en welzijn. Wat voor producten dat dan zijn? Gelukkig niet alleen een dik smeersel zoals we dat van de meeste zonproducten kennen. Nee, er is voor iedereen wat wils: een Dry Oil, een Milk Spray, een rijke crème en zelfs een Hypersensitive lijn, voor de mensen met een hele gevoelige huid. Je neus is er ook blij mee, want de geur van de zonverzorgingsproducten wordt omschreven als 'de Italiaanse essentie van zomer'. En als er een bedrijf is dat kan weten hoe dat ruikt, dan is het wel het van oorsprong Italiaanse Collistar. Heb jij niet per se een beeld bij 'de Italiaanse essentie'? Snappen we op zich ook wel. Denk dan aan bergamot, fresia, roos, oranjebloesem en muskusachtige basisnoten. De hoogste tijd om eens wat producten in je winkelmandje te slingeren, denk je nu wellicht. Waar je dat precies doet vind je hier, maar misschien nog wel leuker: bij een jaarabonnement op &C krijg je nu ook een Collistar-zomerpakket cadeau, ter waarde van 106 ekkies. Klinkt best lekker als je 't ons vraagt. Meer informatie over het cadeaupakket vind je dan weer hier. En dan nu: de zon in met die handel.

Dit is een samenwerking met Collistar.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen