Handig: zo kom je altijd knetterfris en fruitig voor de dag

Beauty

Handig: zo kom je altijd knetterfris en fruitig voor de dag

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

22 mei 2023 om 18:00

Gepubliceerd op

22 mei 2023 om 18:00

Een auto met een lekke band waardoor je onverwachts moet lopen, een rete-spannende presentatie op je werk of een verhit sprintje naar de trein. Aan de inzet ligt het vaak niet, maar door al die inspanningen gedurende de dag zit je vaak wel met dat gehannes van klotsende oksels. Geen paniek, de verlossing is nabij.

It’s a lovestory Het zit ‘m eigenlijk altijd in die onverwachte momenten, waarbij het leven nét even anders loopt als vooraf verwacht. En juist wanneer je in volle vaart en op topsnelheid door het leven sjeest, kun je best een beetje hulp gebruiken. Gelukkig is daar Dove. Het merk combineert in hun nieuwe Go Fresh collectie frisse geuren met zachte verzorging en maakt zich zo in één klap jouw ideale partner op verhitte momenten. Dove heeft aan de vertrouwde Go Fresh deo nu een unieke, drievoudig hydraterende technologie toegevoegd. Hartstikke goed nieuws voor onder je oksels wanneer je die leuke collega onverwacht bij de printer treft bijvoorbeeld. Een charmante blos op de wangen? Prima. Klotsende oksels? No thanks.

Dove - deodorant

Dove Go Fresh - onder andere te koop via Bol.com en Kruidvat Altijd beschermd Want wanneer je bezig bent met je leven te leven, wil je je absoluut niet druk hoeven maken over vervelende geurtjes. We willen ongestoord concerten bezoeken, lunchen met George Clooney, bergen beklimmen, discussiëren met onze huisdieren of dampende dansjes opvoeren. Wat de dag je ook brengt, met de nieuwe Go Fresh collectie van Dove zit én ruik je altijd goed. Het merk belooft dankzij de nieuwe anti-transpirant technologie 72 uur bescherming en door de zachtere formule en verzorgende ingrediënten een fris en verzorgd gevoel. Leuk voor jou én voor George.

Goed gevoel De deodorant geeft niet alleen een goed gevoel onder je oksels, maar je doet óók nog eens wat goeds voor de planeet. Het is namelijk de allereerste deodorant van Dove die PeTa vegan gecertificeerd is en daarnaast is de verpakking oneindig recyclebaar. Hoera! Kortom, dé must have deo voor frisse oksels in de zomer. Handig voor zwoele zomeravonden, weekendjes weg of voor in je vakantietas. Dus kom op, maak nog een dansje en gooi je armen lekker de lucht in. Alle armpits zijn mooi, uniek en mogen gezien worden: met stoppeltjes, vlekjes geschoren of juist lekker niet. En met Dove zijn ze dus ook nog eens lekker fris. Mooie zomer!

Benieuwd geworden naar de Go Fresh collectie? Ze zijn onder andere te koop via Bol.com en Kruidvat.

Dove - deodorant - Go Fresh - beauty

Dit is een samenwerking met Dove.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen