Doei plat bosje, hallo volumineuze krullenbos: je fixt het met deze (h)airstyler

Beauty

Doei plat bosje, hallo volumineuze krullenbos: je fixt het met deze (h)airstyler

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

28 november 2023 om 13:00

Gepubliceerd op

28 november 2023 om 13:00

Gehannes met de tang, verbrande haren, en uiteindelijk de krullen van Katja die net een steiltang heeft gebruikt. Nee, niemand zei dat je haren krullen makkelijk is. Toch gloort er hoop aan de haarizon.

Er komt een (h)airstyler op de markt waar je wél blij van wordt - en je portemonnee ook.

Geen hittebeschadiging We noemen het beestje maar meteen bij de naam: we hebben het over de MAE Airstyler Pro - de allernieuwste trots van MAE. Het is de opvolger van de succesvolle MAE Airstyler V4, die vorig jaar meer dan 13.000 keer over de toonbank ging. Begrijpelijk, want je creëert de mooiste kapsels zonder hittebeschadiging.

Het Coandă-effect Het magische kruleffect van de Airstyler is te danken aan het geavanceerde Coandă-effect. Vergelijkbaar met dure merken als Dyson - maar dan zonder een prijskaart waar je spontaan haaruitval van krijgt. Airstylers grote broer, de hagelnieuwe Airstyler Pro, doet daar nog een schepje bovenop.

Langer in vorm De Pro heeft een motor die 75% krachtiger is dan die van de normale airstyler. Hierdoor droog je je haar sneller dan ooit. Ben je klaar en tevreden met je krul of kapsel, dan hoef je niet bang te zijn dat het wow-effect bij de voordeur alweer verdwenen is. Het unieke Coldshot-kenmerk fixeert je kapsel na de styling, waardoor het langer in vorm blijft.

Betaalbaar en toegankelijk Wij zeggen: beter wordt het niet - al blijven ze bij MAE altijd doordenken en innoveren. De Airstyler Pro is daarvan het nieuwste resultaat. Het bedrijf gelooft dat iedereen het recht heeft om zelfverzekerd door het leven te gaan en maakt de nieuwste technologieën daarom betaalbaar en toegankelijk voor iedereen. Niet voor niets is hun slogan Your Hair Matters To MAE.

Tevredenheidsgarantie Van een echte salonervaring in je eigen badkamer word je toch enorm gelukkig? En anders wel van de 100% tevredenheidsgarantie, de gratis verzending, proefperiode van dertig dagen, geld-terug-garantie, gratis retourneren en twee jaar garantie die je bij MAE krijgt. Wij zeggen: waar wacht je nog op? Oh ja, op krullen. Snel bestellen dus, die Pro.

Dit is een samenwerking met MAE.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen