Dit wil je: vind de verstopte beautycases en win déze spectaculaire prijzen

Beauty

Dit wil je: vind de verstopte beautycases en win déze spectaculaire prijzen

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

18 september 2023 om 16:00

Gepubliceerd op

18 september 2023 om 16:00

Samen op luxe V.I.P. reis naar Dubai, een Dyson Airwrap, een diner voor twee in een luxe restaurant, een Canon-camera, een beautypakket… Nee, dit is niet ons wat vroeg opgestelde en een tikkeltje ambitieuze verlanglijstje voor de feestdagen, maar alles wat je nu kunt winnen bij ICI PARIS XL.

Droom jij ook al tijden van zo’n waanzinnige Dyson Airwrap waar je van dat jaloersmakende dansende haar mee creëert? Same girl, same. Of wat dacht je van een fraaie Canon-camera, om de mooiste instagrammable plaatjes mee te schieten? Snappen we ook. Chic etentje voor twee dan? Of een goedgevuld ICI PARIS XL-beautypakket? Tuurlijk, niets liever. Was er maar een goede fee die dat gewoon even voor ons regelde.

Goed nieuws, want die is er – of nou ja, ICI PARIS XL speelt voor goede fee. Alle bovengenoemde prijzen (en meer) kun je daar nu winnen, en nog op een leuke manier ook. ICI PARIS XL heeft namelijk ‘secret beautycases’ op haar website verstopt die je aan de hand van hints kunt vinden. Op die beautycases staan codes. Je vult ze in op een speciaal formulier waar je naartoe wordt geleid en that’s it: meer hoef je niet te doen om kans te maken op al dat moois.

Als je echt dikke vette mazzel hebt win je die spectaculaire hoofdprijs: een luxe V.I.P. reis naar Dubai voor twee personen. Maar de vele dagprijzen zijn stiekem misschien wel net zo begerenswaardig. En je hebt zelfs altijd prijs, want als je meedoet krijg je sowieso 5 euro cadeau bij een besteding vanaf 60 euro. Meteen een goed excuus om je mandje vol te gooien bij dé beautyspecialist van Nederland.

Begin je zoektocht bij ICI PARIS XL. Wij duimen met je mee.

Dit is een samenwerking met ICI PARIS XL.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio