Dit is dé make-uptrend voor dit festivalseizoen (en zo breng je 'm aan)

Beauty

Dit is dé make-uptrend voor dit festivalseizoen (en zo breng je 'm aan)

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

20 juni 2024 om 18:00

Gepubliceerd op

20 juni 2024 om 18:00

Dit is dé make-uptrend voor dit festivalseizoen - &C x ICI PARIS XL

Dit is dé make-uptrend voor dit festivalseizoen - &C x ICI PARIS XL

Nieuw seizoen, nieuwe beautytrend. Samen met ICI PARIS XL maakt &C de online videoserie BeautyLAB waarin we jou laten zien hoe je in een paar stappen een knappe beautylook maakt. Deze keer laat make-upartiest Daniëlle zien hoe je dé festivallook van dit seizoen maakt.

Je festivalticket is binnen en je outfit is check, maar wat te doen met je make-up? Want je wil wel opvallen, maar een dag lang dansen en sjansen staat garant voor zweten. En het mag duidelijk zijn: je wil niet dat je mascara op een gegeven moment op je wang kleeft en je foundation in je nek hangt. In deze vierde aflevering van de videoserie BeautyLAB, die we samen met ICI PARIS XL maken, geeft make-upartiest Daniëlle van der Helm tips voor een knaller van festivalmake-uplook die de hele dag blijft zitten. Kom maar door!

Grondwerk Een knappe festivallook begint met een goede basis. Breng daarom eerst een primer aan. Daarna maak je je huid flawless met foundation, een lik concealer onder je ogen en een transparante poeder zodat de boel de hele dag blijft zitten. Tijd voor het leuke werk: de oogmake-up. Daniëlle kiest voor een bronskleurige liquid oogschaduw van BE Creative Make Up. Deze geeft een waanzinnige glans die niet uitloopt.

Je nieuwe bestie Vervolgens brengt Daniëlle een lichte bronskleur poederoogschaduw op het bewegende ooglid aan en een donkere tint oogschaduw in de arcadeboog. Zo creëer je extra diepte en een wow-effect. Wat haarlak voor je haar is, is settingspray voor je make-up. Maar hoe breng je dit nu het beste aan en wat kun je er allemaal mee? Check snel de video-tutorial om deze slimme tips te zien.

Kijk ook: Let it glow! Zo creëer je in 5 stappen een mooie, healthy glow

Blauw van jou Deze zomer is felblauwe oogmake-up de grootste beautytrend. Van blauwe oogschaduw en mascara tot eyeliner. Daniëlle gaat voor subtiel en brengt een donkerblauw oogpotlood in de buitenste ooghoeken aan, zodat je ogen extra groot lijken. Daarna pakt ze er niet één, niet twee maar drie mascara’s bij. Met de zwarte variant zorg je voor lange verleidelijke wimpers en de felblauwe mascara breng je alleen aan op de puntjes van de wimpers. Daarna nog een laag waterproof topcoat en je mascara loopt zelfs tijdens een Hollandse regenbui niet uit. Tijd om te stralen Geen festival zonder glitters, glans en gems. Als finishing touch kiest Daniëlle voor lekker veel glow op je huid en lippen, en strasssteentjes naast je ogen. Hoe je die het beste kunt aanbrengen, zie je in de video-tutorial. Et voilà: nu ben je helemaal festivalproof. Laat die festivalzomer maar komen!

Dit is een samenwerking met ICI PARIS XL.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio