Sexy time
Deel 1: de Italiaanse god
Sexy time
Deel 2: de Italiaanse god
Sexy time
De yogaleraar
Sexy time
Deel 8: De beste vriend
Sexy time
Deel 6: De beste vriend
Sexy time
De Anaconda
Sexy time
Deel 7: De beste vriend
Sexy time
Het ontbijt
Sexy time
De tandarts
Sexy time
Deel 2: de bruine ogen
Tussendoortje
Zo veel water moet je drinken op een warme dag
Sexy time
Deel 2: Het laatst verwachte kerstcadeau
Morning!
Esprit lanceert bruidscollectie
&C style inspiration
Suit up for summer
Tussendoortje
Elf irritante woorden die we deze zomer liever niet meer horen
&C recept
Soep van kerstomaten
Tussendoortje
Bikiniwijzer
Tussendoortje
Met deze 6 spelregels op zak scoor je de beste parels in de sale
Beauty
Zo worden die karbonkelvoeten slipperproof
Sexy time
Deel 1: de bruine ogen
Beauty
Zo weet je of je zonnebrandcrème nog goed is  
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Sexy time
  3. Deel 3: de Italiaanse god
Sexy Time
(19/66)
Deel 4: Mannengedachten
66/66
Deel 3: Mannengedachten
65/66
Deel 2: Mannengedachten
64/66
Mannengedachten
63/66
Deel 3: De hardloper
62/66
Deel 2: De hardloper
61/66
Deel 4: Mijn zakenman
60/66
Deel 3: Mijn zakenman
59/66
Deel 2: Mijn zakenman
58/66
De hardloper
57/66
Deel 6: Barbies en baby's
56/66
Deel 5: Barbies en baby's
55/66
Deel 4: Barbies en baby's
54/66
Deel 3: Barbies en baby’s
53/66
Deel 2: Barbies en baby’s
52/66
Deel 3: The big boss
51/66
Vrijen op een bed van gras
50/66
Deel 2: The big boss
49/66
Deel 1: The big boss
48/66
Deel 6: Ja ik wil (slot)
47/66
Deel 5: Ja ik wil
46/66
Deel 4: Ja, ik wil!
45/66
Deel 3: Ja, ik wil!
44/66
Deel 2: Ja, ik wil!
43/66
Sexy time: Ja, ik wil!
42/66
Deel 2: Het laatst verwachte kerstcadeau
41/66
Het laatst verwachte kerstcadeau
40/66
Deel 3: Single bells
39/66
Deel 2: Single bells
38/66
Deel 1: Single bells
37/66
Deel 6: Spijt en liefde
36/66
Deel 5: Spijt en liefde
35/66
Deel 4: Spijt en liefde
34/66
Deel 3: Spijt en liefde
33/66
Deel 2: Spijt en liefde
32/66
Spijt en liefde
31/66
Deel 3: de bruine ogen
30/66
Deel 2: de bruine ogen
29/66
Deel 1: de bruine ogen
28/66
Deel 4: Spanning in de club
27/66
Deel 3: Spanning in de club
26/66
Deel 2: Spanning in de club
25/66
Spanning in de club
24/66
Mile High Club
23/66
Deel 3: de fotograaf
22/66
Deel 2: de fotograaf
21/66
Deel 1: de fotograaf
20/66
Deel 3: de Italiaanse god
19/66
Deel 2: de Italiaanse god
18/66
Deel 1: de Italiaanse god
17/66
Het ontbijt
16/66
De tandarts
15/66
De yogaleraar
14/66
Deel 8: De beste vriend
13/66
Deel 7: De beste vriend
12/66
Deel 6: De beste vriend
11/66
Deel 5: De beste vriend
10/66
Deel 4: De beste vriend
9/66
Deel 3: De beste vriend
8/66
Deel 2: De beste vriend
7/66
De beste vriend
6/66
Een angstige prooi
5/66
De aantrekkelijke nerd
4/66
Lippen van kokos
3/66
een nacht met Jezus
2/66
Het laatst verwachte kerstcadeau
1/66
Sexy time

Deel 3: de Italiaanse god

De waargebeurde, opwindende belevenissen van een hunkerende single. Continu op zoek naar de grens tussen liefde en lust.

10-8-2017 21:00

Ping! Op mijn telefoon verschijnt een bericht: ‘Vanaf nu kunt u inchecken.’

Ik kan het bijna niet geloven. Morgen vlieg ik weer terug naar huis. Dan moet ik dit paradijs en mijn Italiaanse godheid hier achterlaten. Dan zal ik Maximilliaan, met zijn gouden ketting, zijn groene ogen en zijn Italiaanse gebrabbel voorlopig moeten missen. Maar vanavond neemt Maximilliaan mij mee naar zijn familie en terwijl ik hoopvol wacht op de trappen voor ons hotel, zie ik in de verte een scooter aan komen rijden. Mijn hart maakt een klein sprongetje, daar is hij weer, mijn adonis.

Met piepende remmen stopt hij recht voor mijn neus. ‘Ciao bella.’ Hij lacht zijn tanden bloot. Ik sta op en pak hem stevig vast. Snel klim ik achterop, we rijden weg van het strand, een stukje de berg op. Mijn jurkje wappert in de wind, ik voel de warme lucht in mijn gezicht. Mijn armen klem ik stevig om zijn middel en met mijn neus ruik ik af en toe stiekem in zijn nek. Een klein kwartier later stopt Maximilliaan bij een prachtig huis, met een veranda en een groot bloemenveld voor de deur.

Als we de tuin inlopen komt er een vrouw met haar armen in de lucht op ons af. ‘Oh mio dio! Mio bambino!’ roept ze. Ze pakt Maximilliaan stevig vast en kijkt nieuwsgierig naar mij. Dat moet zijn moeder zijn. We worden meegenomen naar een tafel waar het eten al klaar staat. In rap tempo word ik voorgesteld aan zijn familie, zijn vader, zijn broers en… mijn oog blijft steken bij een verlegen, maar heel aantrekkelijke jongen. ‘Fabio, mio amico,’ zegt Maximilliaan.

Zodra we aan tafel zitten, begint het Italiaanse getetter. Met veel bombarie vliegen de woorden over de tafel, er wordt hard gelachen. Fabio tegenover mij, lacht verlegen mee, maar zegt weinig. Terwijl Maximilliaan iedereen nog een glas wijn inschenkt en enthousiast doorvertelt, kost het me moeite om mijn nieuwsgierige ogen van Fabio af te houden. Hij heeft donkere ogen, zijn haren zijn net als die van Maximilliaan lang. Zijn huid is gebruind en zijn handen zijn vies. Hij werkt vast in een garage of op het land, als stille kracht.

Plotseling voel ik een voet tegen mijn been. Ik denk dat het Maximilliaan is, maar als ik opkijk staat hij aan de andere kant van de tafel, nog altijd met de fles wijn in zijn hand en druk pratend. Geschrokken kijk ik voor me, in de ogen van Fabio, die een klein, verlegen lachje toont. Van ongemakkelijkheid weet ik niet wat ik moet doen, gelukkig heeft niemand me hier in de gaten door de extreme taalbarrière. Ik lach terug naar Fabio, aai met mijn voet kort over zijn been, maar bedenk me dan dat dit veel te gestoord is en trek mijn benen terug, recht onder mijn stoel.

De rest van de avond kost het me moeite de verlegen maar doordringende blik van Fabio te ontwijken. Als de krekels beginnen te kraken, nemen de broers afscheid. Terwijl Maximilliaans moeder de tafel afruimt en zijn vader indut op zijn stoel, pakt Maximilliaan mijn hand. Hij neemt me mee, het erf op. Als we bij de schuur komen duwt hij de grote deur open. We lopen een grote donkere ruimte in, terwijl de deur achter ons dichtklapt. Gelukkig heeft Maximilliaan een klein olielampje, waardoor ik in de ruimte grote balen hooi kan zien liggen.

We beginnen te zoenen en Maximilliaan grijpt onder mijn jurkje, hij trekt zo hard aan de stof dat die bijna scheurt. Ik verlang naar zijn lijf, naar die prachtige ogen die naar me kijken, terwijl hij me begeert. Terwijl we hevig zoenen, liggend in het hooi, horen we ineens de deur opengaan. Uit spanning blijven we muisstil liggen. In het licht verschijnt langzaam het postuur van een man. Als hij dichterbij komt, zie ik dat het Fabio is. Geschrokken houd ik mijn handen voor mijn borsten. Als Fabio ziet dat we naakt zijn, zie ik dat ook hij schrikt. Hij wil zich omdraaien en excuseert zich, maar plotseling steek ik mijn hand uit. In het zachte licht kom ik rechtop zitten. Maximilliaan geeft kusjes op mijn tepels. Fabio pakt mijn hand en knielt naast ons in het hooi. En, alsof we het afgesproken hadden, begint hij mij langzaam te kussen. Hij proeft naar aarde, maar zijn lippen zijn zacht als fluweel.

Hier had ik stiekem de hele avond al naar verlangd. Terwijl Fabio mij kust en met zijn handen over mijn borsten gaat, kust Maximilliaan mijn buik, mijn liezen, mijn dijen en uiteindelijk mijn clitoris. Een schok van warmte gaat door mijn lijf. Met mijn handen zoek ik naar Fabio’s kruis, waar ik al snel voel dat Fabio ook hard en geil is. Maximilliaan pakt mijn billen vast en draait mij om, waardoor ik op mijn knieën kom te zitten. Ik knoop Fabio’s broek open. Zijn harde pik komt fier tevoorschijn. Terwijl ik zijn pik begin te likken, komt Maximilliaan langzaam in me. Ik ben zo geil, dat het hoorbaar nat is van onder. Maximilliaan stoot zachtjes op en neer, Fabio duwt zijn pik in mijn mond. En terwijl ik zachtjes word geneukt, pijp ik Fabio in hetzelfde ritme.

Soms is er in de ruimte een zachte kreun van Maximilliaan of Fabio te horen, maar verder is het muisstil en voelt dit als een natuurlijke symbiose. Maximilliaan begint harder te stoten en met mijn ene hand op de grond en mijn andere hand rond de pik van Fabio is het soms moeilijk mijn evenwicht te bewaren. Aan het voorvocht in mijn mond voel ik dat Fabio bijna komt. Ik begin te kreunen en terwijl Fabio en Maximilliaan hun ogen sluiten voel ik Maximilliaans lichaam achter mij verstijven, terwijl Fabio met zijn pik half in mijn mond gestoken schokkend klaarkomt. Zijn sperma druipt langs mijn wang, als ik voel dat Maximilliaan zijn hand langs mijn clitoris haalt. Fabio leunt voorover en pakt mijn billen stevig vast, terwijl hij ze lichtjes uit elkaar trekt. Het had van mij een eeuwigheid mogen duren, maar door alle geilheid kom ik even later met een harde kreet klaar. In het zachte licht, rol ik van mijn knieën op mijn zij. Fabio en Maximilliaan komen naast me liggen en leggen ieder een hand op mijn borsten. Even vergeet ik dat ik over een kleine twaalf uur weer in het vliegtuig terug naar Nederland zit.  

Lees hier deel 1 van het verhaal
Lees hier deel 2 van het verhaal

Meer lezen