Morning!
Dagdromen is goed voor je
Morning!
Dit type man bevredigt jou het beste tussen de lakens
Tussendoortje
Dit is het geheim achter die fijne dromen
Morning!
Dit is de perfecte reden om nu al een kerstboom te kopen
Morning!
Mannen gaan massaal op hun knie tijdens kerst
Morning!
Dit zijn de meest sexy steden ter wereld
Morning!
Eén op de drie werknemers heeft seks met een collega
Morning!
Dit vinden we van ons lichaam
Vrouwengelul
Sex met je ex: yay or nay?
Morning!
Zonnebaden is goed voor de lijn
Morning!
Ice, ice baby
Morning!
Het is bewezen: pizza laat ons harder werken
Morning!
Bewezen: hitte maakt je asociaal
Morning!
Schreeuwlelijk?
Morning!
Dogs for the win
Morning!
Deze lippenstift smaakt naar Nutella
Morning!
Ed Sheeran is een feeder
Morning!
Let’s talk about sex, baby
Morning!
Porno please!
Morning!
Lekker lachen
Morning!
Chocoladeontbijt
Meer bekijken
  1. Moods
  2. Morning!
  3. Op deze leeftijd hebben vrouwen de beste seks
Morning!

Op deze leeftijd hebben vrouwen de beste seks

Op deze leeftijd hebben vrouwen de beste seks [intro] Vraag van de woensdag: wanneer (en met wie) had je de beste seks van je leven? En nog belangrijker, hoe oud was je ten tijde van die mind-blowing seks? Denk er maar even over na, en bedenk: seks is uiteindelijk zo goed als je het zelf maakt én oefening baart sekskunst.   

08-3-2018 07:00
Beeld: GettyImages

Enfin, onderzoek onthult dat er wél een leeftijd is waarop vrouwen de beste seks ervaren…
Spoiler alert: die leeftijd bevindt zich niet ergens in je roaring twenties.

Uit recent onderzoek van Natural Cycles, een populaire app waarmee zo’n beetje alle vrouwen in de wereld hun vruchtbaarheid meten, is gebleken dat vrouwen op hun *trommelgeroffel* zesendertigste de beste seks ever hebben (of ervaren). Hoe dat komt? Easy, vrouwen op deze leeftijd zitten het lekkerst in hun vel. Ze hebben die droombaan, dat koophuis (en baby?), zijn zelfverzekerd en voelen zich sexy. Dé ingrediënten voor een goed seksleven, zo blijkt. Lang leve de dirty thirties.

Lees ook: Vijf yogaposes die je seksleven een boost geven. 

Voor het onderzoek wist Natural Cycles ruim 2.600 vrouwelijke deelnemers te strikken. De vrouwen werden verdeeld in drie groepen, van verschillende leeftijden. Een jonge groep (23 jaar en jonger), een middengroep (23 tot en met 35 jaar) en een groep oudere vrouwen (36 jaar en ouder).  

Zeker acht op de tien deelnemers zeiden op hun zesendertigste het meest te genieten van orgasmes en zich op die leeftijd het aantrekkelijkst te voelen. De vrouwen in de leeftijd 23 tot en met 35 jaar waren het minst tevreden; slechts vier van de tien vrouwen gaven aan tevreden te zijn met hun voorkomen en hun ervaringen tijdens de seks. Verrassend! Last but not least: in de groep met de jongste deelnemers lag de tevredenheid hoger, daar zeiden zeven van de tien vrouwen de beste seks ooit te hebben. Zij weten echter nog niet dat het in hun late thirties nog beter wordt!

Nog meer goed nieuws. Klaarkomen is voor vrouwen lang niet altijd even makkelijkMaar dat wordt het wel - naarmate je ouder wordt. Dat blijkt uit een ander onderzoek. De reden? Ervaring (!). Mannen bereiken vaak wel hun hoogtepunt, oké, de één sneller dan de ander, maar het gaat bijna automatisch. Zonder erover na te denken. Vrouwen hebben daarentegen hun koppie erbij nodig. Veel vrouwen focussen op hun twintigste op dat orgasme, maar tijdens hun thirties is er een betere balans tussen touch and thoughtYes!

 Bron: Elite Daily

Meer lezen