And See Today
Wil je zien: dit make-overprogramma heeft een make-over gekr...
And See Today
Naked
And See Today
10 x Disneyfilms die we gelukkig nog kunnen zien op Netflix ...
And See Today
Netflix-inspiratie voor je kerstdiner
Ik schaam me kapot
'Vanuit mijn ooghoek zag ik mijn schoonmoeder in haar helbla...
Nu in &C magazine
6 redenen voor seks met je ex
Sexy time
Deel 2: Ja, ik wil!
Tussendoortje
'Why I Love Sex': drie portretten van mensen die in de eroti...
Tussendoortje
In Rotterdam scoor je een cappuccino met je selfie erop
Hanneke Hendrix
Column: Van snurkenstein
Nu in &C magazine
Maan, hoe kom je aan je naam?
Advertorial
Met dit kerstcadeau maak je zeker indruk
Tussendoortje
Dit Instagram-account combineert hete mannen met brood
beauty
Deze zes beauty trends worden hot in 2018
Nu in &C magazine
Wat was dat smullen
Ode aan
Een ode aan Valerio Zeno
Millennial muts
Pap, mam, jullie worden ouder...
Tussendoortje
Nieuw: de groenblauwe zeemeerminnen croissant
Tussendoortje
Filmsterren uit een kwast
Morning!
Hotel V’s Valentine’s Day giveaway
Tussendoortje
Helemaal zen worden tijdens een lesje chocolade yoga
Meer bekijken
  1. Moods
  2. And See Today
  3. De zes meest sexy films en series op Netflix
And See Today

De zes meest sexy films en series op Netflix

Wist jij dat Netflix ook een steamy afdeling heeft? Vol spannende affaires, stomende seksscènes en heel veel naakte lijven. Deze films en series zijn misschien niet het meest geschikt om op je telefoon te kijken in de trein. Of wel, net wat jij spannend vindt, we don’t judge. Speciaal voor Valentijnsdag: de meest sexy films en series om jouw Netflix and chill-sessies op te krikken!  

12-2-2018 15:00

1. Newness

De millennials Martin, gespeeld door de sexy Nicolas Hoult, en Gabi (Laia Costa) swipen allebei naar rechts en worden halsoverkop verliefd op elkaar. Maar hoe leuk ze het samen ook hebben, ze missen de spanning en adrenaline van hun digitale vrijgezellenleven, de snelle hookups. Ze besluiten elkaars verlangens waar te maken. Het begint onschuldig: zij kijkt toe terwijl hij een lapdance krijgt, hij bespiedt haar tijdens een date. Maar dan mondt het experiment uit in een open relatie. Martin, Gabi en hun relatie worden zwaar op de proef gesteld. Zal hun liefde overwinnen?

 

2. Orange is the New Black

Piper en Alex in de douche, Alex en Piper in de kapel, Lorna en Nicky in de kapel… need we say more? Iedereen die deze serie kijkt, liegt als hij of zij beweert niet uit te kijken naar een nieuwe seksscène. Het leven in de gevangenis vraagt om creatieve oplossingen en juist die zorgen voor een hoop steamy seksscènes.

3. Easy

In iedere aflevering volgen we een ander personage in Chicago, dat zijn of haar weg probeert te vinden in het moderne doolhof van de liefde. De serie is grappig, levensecht en vooral heel erg sexy. Meerdere websites (zoals hier) claimen dat Easy de beste seksscènes heeft die op televisie te vinden zijn. Er is ook een aflevering met Orlando Bloom, en één met de supersexy Emily Ratajkowski. Go and see for yourself…

4. Million Yen Women

Even wat anders. Million Yen Women is een mysterieuze Japanse serie, over een schrijver met een writer’s block. Op een dag kloppen er vijf mooie, vreemde vrouwen aan zijn deur en krijgt hij een voorstel dat hij moeilijk kan weigeren. In ruil voor een behoorlijke smak geld komen de vrouwen bij hem wonen. Dat belooft wat…

5. How to Get Away with Murder

Ik heb het al heel vaak gezegd, maar ik ga het toch weer doen. HTGAWM kan moeilijk ontbreken in dit lijstje. Want naast het feit dat deze serie spannend is, is hij ook nog eens heel erg sexy. Er gaat vrijwel geen aflevering voorbij zonder een scène waar de vonken vanaf spatten. 

6. Passion

Wat een combinatie: Rachel McAdams en Noomi Rampace. Deze thriller uit 2012, geregisseerd door Brian De Palma, is een remake van de Franse thriller Crime d'amour van Alain Corneau. Rachel McAdams speelt de succesvolle zakenvrouw Christine, die wel houdt van een spelletje. Haar protegé Isabelle, gespeeld door Noomie Rampace, leert hoe ze dit spelletje moet meespelen. Lust, verraad en moord. Deze film is niet alleen spannend maar ook behoorlijk sexy.

 

Meer lezen