&C Backstage
Jan Versteegh doet niet moeilijk over bloot
Ode aan
Ode aan Jan Versteegh
Tussendoortje
Zó kom je weer in je slaapritme
Newsflash
Carmens huis uit Penoza staat te koop
shopping
Dit zijn de jeans die je op dit moment in de kast moet hebben hangen
Tussendoortje
Deze datingapp matcht je op basis van DNA
Tussendoortje
De KLM Werelddeal Weken liggen op de loer
Designblog
Toiletpraat: alles wat je altijd al wilde weten over wc’s, maar nooit durfde te vragen
&C Tech
Acht Facebookfuncties die je nog niet wist
Sterrenstof
Jouw grote jaarhoroscoop #2018
Morning!
Netflixmania: 12 nieuwe series en films
Designerstory
Rose Rouge: de hotelbar zonder hotel
Designblog
BEA 4 IKEA
Newsflash
Kak, dit wordt duurder in 2018
Morning!
Science says: masturberen op het werk is goed voor je productiviteit
Sexy time
Het laatst verwachte kerstcadeau
Sexy time
Het laatst verwachte kerstcadeau
Tussendoortje
IJsland maakt gelijke lonen voor mannen en vrouwen verplicht
richbitch
Wij voorspellen: deze haarclip wordt een hit
Vrouwengelul
Mannen die meer verdienen, yay or nay?
Nu in &C magazine
Op slot: drie vrouwen vertellen over vaginisme
Meer bekijken
  1. Moods
  2. &C new in store
  3. Nu in &C: Mattie Valk over de tweeling die niet van hem was
&C new in store

Nu in &C: Mattie Valk over de tweeling die niet van hem was

Het juni-nummer van &C staat in het teken van jezelf blootgeven. We dronken koffie met Mattie Valk en zijn moeder Elly. Mattie is er klaar voor om een boekje open te doen over de geboorte van de tweeling, die later niet van hem bleek te zijn. 

09-5-2018 13:00

Rustiger vaarwater
Inmiddels is het leven van Mattie in een wat rustiger vaarwater gekomen, maar het heeft anderhalf jaar geduurd voordat Mattie oprecht durft te zeggen dat hij alles ‘geparkeerd en verwerkt’ heeft. 'Ik voelde me alleen maar vallen en vallen en vallen en ik wist niet hoe ik weer boven moest komen.’ Elly: ‘En ik wist het ook niet. Ik heb gehuild.’ Hoe Mattie reageerde toen hij erachter kwam? ‘Ik dacht: ik ga gewoon weg. Ben naar Antwerpen gereden, heb daar drie dagen in mijn eentje in een hotel gezeten. Dat stresslevel dat volledig in het rood zat, ik kreeg het maar niet naar beneden.’

Lees ook: Een ode aan Jan Versteegh

Jan Versteegh is zichzelf
Maar niet alleen Mattie doet zijn verhaal in het nieuwe nummer van &C. In het grote interview geeft Jan Versteegh zichzelf deels bloot, maar alleen van de buitenkant. De tv-presentator is bepaald geen open boek, al ligt zijn hart wel op de tong. 'Mijn 'probleem' is eerder dat ik iets te eerlijk ben.' Behalve in Wie is de Mol, want daar loog hij wekenlang de boel bij elkaar om er vervolgens met de hoofdprijs vandoor te gaan.

Wat al het succes met Jan Versteegh doet? Niet veel, Jan blijft mede dankzij zijn omgeving met beide benen op de grond staan. Een hekel heeft hij aan BN'ers die zichzelf beter voelen dan de rest. In dat opzicht is Jan eigenlijk heel gewoon gebleven. Ook zijn liefdesleven is weinig BNN. Vier jaar geleden leerde hij zijn grote liefde Dieuwertje kennen en sinds kort versterkt baby Lulu het gezinsgeluk. Geluk kan best angstaanjagend zijn, maar niet voor Jan. 'Ik pieker heus wel, maar ik wil niet te veel mooie tijd verspillen aan bang zijn dat dit voorbijgaat.'

Verder in &C
Het licht gaat uit bij Qmusic-dj Hila Noorzai en Dan Karaty vertelt over de meest zwarte én roze dag in zijn leven. Verder het verdrietige verhaal van Germa van Maaren: haar vriend pleegde zelfmoord op zijn verjaardag, hun zoontje was net vier maanden oud. Jelka van Houten vindt het weer tijd voor taart en Leco van Zadelhoff geeft opnieuw beautyadvies. Veder in Open & Bloot: wat doet het met je als er een groot geheim voor je verborgen wordt gehouden? Vier vrouwen vertellen openhartig over hoe ze voor de gek zijn gehouden. 

Het nieuwe &C-magazine Open & Bloot - De waarheid is hard ligt vanaf vandaag in de winkel!

Meer lezen