Jullie deelden jullie allergênantste vlekverhalen en dít is de winnaar

Food & Home

Jullie deelden jullie allergênantste vlekverhalen en dít is de winnaar

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

2 december 2021 om 19:00

Gepubliceerd op

2 december 2021 om 19:00

Gênante verhalen zijn altijd leuk. Als ze een ander overkomen, tenminste. We vroegen vier BN’ers én jullie naar vlek-anekdotes en kozen de allergênantste.

De afgelopen weken gingen we samen met Persil op bezoek bij Edsilia Rombley, Bibi Breijman, Patrick Martens en Bettina Holwerda. Op zoek naar hun vuile was, vieze praatjes en niet zo vlekkeloze anekdotes. Juicy En die vonden we. Zo kan iedereen meeluisteren met Edsilia als ze in de tuin zit en is dat niet altijd handig, vertelt Patrick over dat ene gevaarlijke biefstukje dat 'm nog altijd dwarszit, weten we inmiddels wat de bijzondere bijnaam van Bibi is en krijgen we spontaan vlekken als Bettina terugblikt op die gênante podiumervaring. Bovendien biechten ze op met wie ze weleens een wasje zouden willen draaien en stelden we ze nog meer hete(was)vragen. In de vlekken We vroegen ook jullie naar jullie vlekverhalen en daaruit kozen we het allergênantste. Het verhaal van Marianne (48) dateert van lang geleden, maar zorgt nog altijd voor een rood hoofd als ze eraan terugdenkt. 'Ik heb één tante tegen wie ik altijd opkeek. Ze was netjes, knap, rijk en ongelooflijk schoon. We gingen kijken naar haar nieuwe huis met een prachtig zacht tapijt in de woonkamer. Wít. Uit pure zenuwen vanwege alle waarschuwingen die ik van tevoren had gekregen, stootte ik het glas rode wijn op de tafel om. Paniek! Niet alleen op het tapijt, ook in de nek van mijn tante verschenen er rode vlekken.' Schone zaak Marianne wint met haar verhaal een jaar lang gratis Persil. En da's een schone zaak: de Persil 4-in-1 Discs bundelen namelijk vier krachten (vlekverwijdering, langdurige frisheid, heldere kleuren behouden en vezelbescherming), voor een perfect schone was en een vlekkeloos leven. Handig, mocht iemand ooit een glas rode wijn over háár tapijt heen gooien… Dit is een samenwerking met Persil.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio