Driedubbel feest: duurzaam Deens design voor een eerlijke prijs

Food & Home

Driedubbel feest: duurzaam Deens design voor een eerlijke prijs

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

5 oktober 2022 om 18:00

Gepubliceerd op

5 oktober 2022 om 18:00

Heb jij ook weleens dat je naar je doorgezakte, doorleefde en door je kinderen als servet gebruikte bank kijkt en denkt: hij is echt aan vervanging toe, maar ik heb geen idéé waar te beginnen? Geen paniek, wij wel.

In Denemarken. Of, dichter bij huis vertaald, bij SOFACOMPANY. Daar vind je uniek Deens en design voor een eerlijke prijs.

Een waar bankstel Wij zeggen: waar wacht je nog op? Ah, op iets meer informatie. Geen probleem, geven we je. Met liefde trouwens, want als het gaat over uniek Deens design zijn wij eigenlijk meteen øm - en als dat ook nog eens zo duurzaam mogelijk is, zijn we helemaal tot over onze oren. En dat is precies wat we voorspellen dat er gebeurt als jij en Wilson elkaar ontmoeten.

Beeld 1 Sofacompany

Knappe Deen Wilson is het net gelanceerde en meest duurzame model van SOFACOMPANY - en dat het designteam daar hun ziel en zaligheid in heeft gelegd, zie je meteen. Het tijdloze design van deze driezitsbank is geïnspireerd op de ‘laidback’-stijl uit de jaren 70, die weer helemaal terug is. Wilson heeft een comfortabele, loungy uitstraling, zijn houten frame is met de hand gemaakt én deze sofa is dus op een zo milieuvriendelijke wijze geproduceerd.

Zo is de stof 100% hergebruikt en bestaat de vulling uit natuurlijk latex - inderdaad, bekend van de productie van matrassen. Dat slaapt maar bovenal: dat zít nog een stukje lekkerder, niet?

Beeld 2 Sofacompany

Altijd eerlijk Je hoeft overigens nooit op hét moment te wachten om Wilson (of één van de andere meubelen uit het assortiment) aan je haak te slaan, want de prijzen zijn het hele jaar door hetzelfde. Geen acties, kortingen en gekkigheid op bepaalde zwarte vrijdagen dus. Lekker helder en bovenal: lekker eerlijk. Mocht Wilson nou niet helemaal je type zijn, geen probleem.Er is nog veel meer moois te zien en te bewonderen. En het leuke is: dat kan live. SOFACOMPANY heeft namelijk vijf showrooms met een prettige persoonlijke service in Nederland (Arnhem, Amsterdam, Rotterdam en Utrecht) én in België (Antwerpen). Wel zo prettig, want je wil natuurlijk wel dat het goed zit, tussen jou en je bank - die overigens supersnel en gratis bij je wordt geleverd.

Kortom: check je bank(rekening) en hop, naar die showroom.

Dit is een samenwerking met SOFACOMPANY.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Smaakt naar meer