Noteer maar: onze tips voor een digital detox in de natuur (+ WIN)

Entertainment

Noteer maar: onze tips voor een digital detox in de natuur (+ WIN)

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

13 september 2023 om 16:00

Gepubliceerd op

13 september 2023 om 16:00

We spenderen een hoop tijd achter onze schermen. We mailen, appen en loeren. All day digital. Onze schermtijd schiet elke dag omhoog en dus kan het zo nu en dan helemaal geen kwaad om eens achter die schermen vandaan te komen en de échte wereld te ontdekken. En weet je wat nog leuker is dan dit alleen doen? Juist, mét je vrienden.

Weet je de weg online prima te vinden, maar ben je door al die tijd digitaal een beetje lost in de echte wereld? Geen punt, want met deze tips om tijd met elkaar te spenderen in de natuur is die digital detox met je vrienden zo voor elkaar. Namasté Nama-wat? Namasté! Wat dacht je van een fijne yoga sessie met je vrienden in de natuur. Even uit je koppie en in je lijf. Verzamel je vrienden en vertrek eens richting de Achterhoek. Hier overnachten jullie in een tiny house (funfact: deze zijn gemaakt van recyclebaar karton) in de natuur. Dus vergeet niet om naast die flessen wijn ook je yogamatje in te pakken. Samen lekker zen.

Stayokay - Gorssel - Achterhoek - Taco van der Werf - wikkelhouse

Boekenclub Soms wil je gewoon even dagdromen. Lekker afdwalen in gedachte naar een andere wereld. Een goed boek biedt dan de uitkomst. En als je ergens in alle rust kunt lezen, is het natuurlijk op het strand. Dus lievelingsboek mee, vliegtuigstand aan, een borrelplank on the side en jullie eigen boekenclub is geboren. Hoera! De perfecte locatie voor jullie kersverse boekenclub? Zeeland natuurlijk.

Wadden Op avontuur of ontspannen? Bij Stayokay Terschelling hoef je helemaal niet te kiezen. Van samen surfen tot samen struinen. Hier zit je altijd goed. En met deze fijne locatie met schitterend uitzicht over wad, duinen en de haven is het de ideale plek om écht even weg te zijn.

Stayokay - Terschelling - strand - Taco van der Werf

Waterhelden Bij Stayokay Dordrecht stap je vanaf het terras zo het water op. Pak hier een kano of sup en verken De Biesbosch eens op deze manier. Geen telefoons mee en simpelweg genieten van de natuur. Sluit de dag af met een verkoelende plons in het water en een ijskoud drankje op het terras. Proost!

Stayokay - Dordrecht - Tessa Veen

Altijd raak Stayokay heeft door heel Nederland fijne, unieke locaties om comfortabel te overnachten in de natuur. Of je nou opzoek bent naar een gedeelde kamer, privékamer, comfortkamer óf tiny house. In de omgeving van iedere locatie is er van alles te doen om je verblijf onvergetelijk te maken. Ga je toch liever met elkaar op citytrip? Ook dan is Stayokay de plek waar je moet zijn. Lees hier onze favoriete tips.

WIN! WIN! WIN! Ben je enthousiast en denk je: doe maar zo'n tiny house in de Achterhoek! Dan hebben we goed nieuws voor je, want je maakt nu kans op het winnen van een nachtje weg samen met drie vriendinnen naar de Achterhoek. Laat hier weten waarom jij en je vriend(inn)en dit verdienen en wie weet gaan jullie met elkaar op digital detox.

Dit is een samenwerking met Stayokay.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer entertainment