Boeken maar: 4x originele logeeradresjes voor een citytrip in Nederland

Entertainment

Boeken maar: 4x originele logeeradresjes voor een citytrip in Nederland

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

6 september 2023 om 18:00

Bron / Fotografie

beeld Stayokay

Gepubliceerd op

6 september 2023 om 18:00

Bron / Fotografie

beeld Stayokay

We naderen het einde van de zomer en dat betekent dat we weer reikhalzend uitkijken naar het plannen van een fijne trip in het najaar. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Mooi nieuws, want wij tippen de beste adressen voor je. Geen dank en genieten maar.

Rond deze periode poppen ze vaak op: de beruchte whatsapp groepen met razend originele onderwerpnamen als ‘vriendinnenweekend 2023’. Nadat de eerste enthousiaste berichten zijn uitgewisseld, loopt het hier en daar toch vaak spaak op het vinden van de perfecte locatie. Opzoek naar een logeeradres dat origineler is dan de whatsapp-naam van de groep? Wij tippen onze favorieten locaties voor een fijne citytrip.

Heerlijk Haarlem De perfecte plek voor jou en je vriendinnen als jullie gek zijn op én de stad én de natuur. Overdag lekker struinen door de stad, genieten van de cultuur en laten jullie de bankpassen lekker wapperen tijdens het shoppen. Sluit af met een drankje op het terras of lekker aan het strand. Haarlem, here we come.

Stayokay Haarlem - TacoVanDerWerf 001

Centraal Utrecht In het hartje van Utrecht vind je Stayokay Utrecht, direct aan het gezellige plein van de Neude. De stad leent zich perfect voor een citytrip, bomvol leuke winkels en gezellige terrassen. Wanneer jullie je ’s avonds in het gezellige hostel nestelen, hoeven jullie de deur niet eens meer uit. Want binnen bevindt zich het gloednieuwe restaurant The 5th: een heerlijke plek voor borrel, diner en drankjes. Op de menukaart vind je ook nog eens hartstikke veel vega(n) opties. Zien we je daar?

Stayokay - Utrecht - restaurant The 5th - Sander Karsen

Mooi Maastricht Zin in een instant vakantiegevoel? Kies dan voor Maastricht. Zodra jullie de stad binnenkomen voel je het gelijk: dat ultieme vakantiegevoel. Lekker. Met dit verblijf op loopafstand van de stad, verblijf je comfortabel en relaxt en kunnen jullie volop genieten van het bourgondisch leven. Proost!

Stayokay - Maastricht - Taco van der Werf

Hoofdstad Amsterdam Met een bezoek aan onze mooie hoofdstad, zit je altijd goed. Stayokay Amsterdam Vondelpark ligt – je raadt het al - aan het Vondelpark. Midden in de stad dus en vanaf hier sta je binnen no time op het Leidseplein, Museumplein en in de bekende winkelstraten. Het hostel is helemaal gerenoveerd en heeft moderne kamers en een gezellige bar. Huur een fiets en ontdek de stad like a local. Vergeet je niet te bellen?

Stayokay Amsterdam Vondelpark - TacoVanDerWerf

Zo zie je maar, Stayokay heeft met meer dan negentig jaar ervaring en twintig unieke locaties in Nederland altijd de perfecte plek voor jullie volgende citytrip. Wanneer je hier verblijft weet je een ding zeker: dat wordt heerlijk overnachten op een toplocatie zonder poespas, maar wel comfortabel. Dus, deel dit lijstje snel in de groep en stay meer dan okay tijdens jullie volgende weekend weg.

Dit is een samenwerking met Stayokay.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer lezen