Vakantiegangers opgelet: zo ziet je zomer eruit volgens de sterren

Body & Mind

Vakantiegangers opgelet: zo ziet je zomer eruit volgens de sterren

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

15 juli 2022 22:00

Gepubliceerd op

15 juli 2022 22:00

Een paar rustige dagen in de natuur, een trip naar een tropische bestemming of eens goed de beest uithangen tijdens je vakantie. Hoe jouw zomer eruit gaat zien? De sterren kunnen het je alvast vertellen.

Ram 21 maart - 20 april Je merkt dat je echt toe bent aan vakantie en behoefte hebt aan rust. Niet dat je nou direct met de bejaardenboot mee wil, maar een klein beetje minder drukte om je heen zou prettig zijn. Dat betekent dus een vakantiebestemming zonder al te veel kabaal en campingkliekvorming. Frisse lucht: ja, gerne! Bos, strand, zee, duinen, de polder, alles waar je de A10 niet ruikt: heerlijk.

Stier 21 april - 20 mei Het maakt niet eens zo veel uit waar de reis naartoe gaat, als je er maar lekker kunt eten en drinken. Is de keuken ergens niet te hakken, dan zit je net zo lief thuis met een bak spareribs op schoot. Verder vind je het ook best leuk om te wandelen, fietsen of dansen. Een bestemming met een juiste balans tussen stad en natuur is top.

Tweelingen 21 mei - 20 juni Shop till you drop! Een bestemming waar je naar hartenlust kunt winkelen – kleding, schoenen, accessoires en alles wat verder maar bijdraagt aan een geweldige look – maakt je blij. Juist nu ben je erg met je uiterlijk bezig en gun je jezelf iets extra’s op dit gebied. Als je het geduld ervoor kunt opbrengen, is een dagje spa ook zeer aan te raden. Niet alleen qua beauty, maar vooral voor de broodnodige ontspanning.

Kreeft 21 juni - 20 juli Jij komt helemaal tot rust van zonnen, zeilen en zwemmen. Gewoon even helemaal niks moeten geeft jou het ultieme vakantiegevoel. Heb je kinderen die geëntertaind moeten worden? Ook die zijn helemaal happy met een schep en een emmer. En of ze nu zandkastelen bouwen in Zandvoort of in Zarza de Granadilla, dat boeit ze totaal niet.

Leeuw 21 juli - 21 augustus Meehobbelen in een kudde hoeft even niet zo van jou. Waar je normaal gesproken behoorlijk sociaal bent, trek je je nu het liefst even terug van het groepsgebeuren. Liever ga je met je eigen gezin of een select groepje op vakantie. Overdag recreatief sporten en luieren en ’s avonds überkneuterig gezelschapsspellen doen. Met een wijntje en tapas. Of bier en een kaasplank. Of water en komkommer, wat jij wil.

Maagd 22 augustus - 22 september Het is belangrijk om nu eens een vakantiebestemming te kiezen waar jij zelf graag naartoe wil. Weer een stapje opzijdoen voor anderen gaat je deze zomer lelijk opbreken. Dus: waar gaat jouw voorkeur naar uit? Vast een plek waar je naar hartenlust kunt zwemmen en zonnen, en ook een beetje kunt sporten. Een luxe spa maakt het helemaal af.

Weegschaal 23 september - 22 oktober Er ligt onenigheid op de loer tijdens je vakantie: ergernissen tijdens de reis of op de bestemming zelf. Gelukkig kun je je op correcte wijze verwoorden zonder dat het verder al te veel uit de hand loopt en geniet je toch nog van een ontspannen doe-vakantie. Lekker wandelen en zwemmen en misschien even tennissen. Winkelen, dansen of een maffe tentoonstelling bezoeken vind je ook niet vervelend.

Schorpioen 23 oktober - 22 november Het uitgaansleven lonkt! Het zou dus fijn zijn als jij de zomervakantie doorbrengt op een locatie die op dit gebied veel te bieden heeft. Van gezellige bruine cafés tot de wat luxere clubs, van cocktailparty tot zwembadfeestje, je gaat ze allemaal tot in de kleine uurtjes af. Daarnaast ben je ook op het sportieve vlak graag in beweging. Pas wel op, want de kans op een pittige blessure is nu vrij groot.

Boogschutter 23 november - 20 december Je zit heerlijk in je energie deze zomer, waardoor jouw voorkeur uitgaat naar een vakantie die meer dan genoeg actie biedt. Een luie bak-en-braadvakantie is niet waar je warm voor loopt. In hiken, mountainbiken, (kite)surfen, bungeejumpen, parachutespringen en andere waaghalzerij kun jij wél helemaal je ei kwijt. Voor de broodnodige afwisseling vermaak jij je ook prima met een goed boek of werk je aan je blog.

Steenbok 21 december - 19 januari Het zal je aan de anus oxideren waar de reis naartoe gaat dit jaar. Al zou je de zomer moeten doorbrengen in de tuin of in de voortent van tante Nel: zolang jij kunt ontspannen, lekker kunt eten en op zijn tijd aan een wijntje kunt lurken, is alles prima. Een rustig plekje waar je ongestoord je boek kunt lezen zonder dat er constant iemand om je aandacht staat te springen, is alles wat je wenst.

Waterman 20 januari - 18 februari Verre reizen staan niet op je verlanglijst dit jaar. Als jij je ongestoord bezig kunt houden met je hobby, sport en andere liefhebberijen, kan jouw vakantie al niet meer stuk. Natuurlijk vind je het best fijn om er zo nu en dan opuit te gaan, maar meer dan een strand, zwembad, bos of park heb je niet nodig. Nou ja, goed, doe eens gek, een paar keer uit eten is ook leuk. Bij de pizzeria.

Vissen 19 februari - 20 maart Het wordt een kalme zomer waarin je vooral de rust opzoekt. Plekken met veel groen en water voor jou dus, en zo min mogelijk mensen. Zo’n zomer spreekt je het meest aan. Veel plezier beleef je aan avondwandelingen en lange fietstochten door weilanden. Als je een bootje hebt, staat varen ook hoog op je wensenlijst. Heb je dat niet, dan kun je er wellicht eens een huren.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit alleen vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Wil je ook lezen