Sexy bedtijdverhaaltje #2: De knappe buurman uit Groningen

Body & Mind

Sexy bedtijdverhaaltje #2: De knappe buurman uit Groningen

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

23 mei 2023 om 19:00

Gepubliceerd op

23 mei 2023 om 19:00

Wanneer we moeilijk in slaap komen, pakken we geen glas warme melk maar lezen we een sexy verhaal. Erotisch platform Rouze deelt vier spannende verhalen. Sweet dreams..

Als ik mijn ogen opendoe de volgende ochtend, staar ik een paar seconden verward naar het houten plafond. Waar ben ik? Buiten hoor ik vogeltjes fluiten in plaats van trams die rinkelend door mijn drukke straat rijden. Oh ja. Vakantie. Dorp. Groningen. Gapend wrijf ik in mijn ogen en strek mijn armen ver boven mijn hoofd. Hoe vaak ben ik vannacht wakker geworden? Ik ben een glas water gaan halen, heb een toiletbezoekje gepleegd... Ik knijp mijn ogen dicht wanneer ik me herinner dat ik om half vier ‘s nachts mijn laptop ben gaan zoeken, om er na een half uur pas achter te komen dat die nog in Den Haag ligt. Ik ben net zo vaak hier wakker geworden als thuis, dus. Ik ga rechtop zitten en hang mijn benen over de rand van het bed. Misschien moet ik even naar kantoor bellen zo. Gewoon, vijf minuutjes om te vragen of er iets is waar ik mee kan helpen.

Oh God. Elian. Gisteravond.

Hete kriebels schieten over mijn ruggengraat heen en weer bij de herinnering aan hoe ik mij gisteren heb laten gaan. Vroeger deed ik dat wel eens – met een onbekende man het bed instappen voor een nachtje plezier. Maar dit, dit voelt anders. Deze man verdwijnt niet de ochtend na een avondje plezier. Elian is gewoon thuis, net als ik, maar op een paar meter afstand.

Ik loop naar het slaapkamerraam en schuif de gordijnen een paar centimeter uit elkaar zodat ik naar buiten kan kijken. Elian staat in zijn achtertuin naast het grote gat in de grond waar hij vandaag de hottub in zou plaatsen. Het lijkt wel alsof hij er vandaag anders uitziet dan gisteren, maar misschien zit dat gewoon in mijn hoofd. Zijn peper- en zoutkleurige haar krult een beetje in zijn nek. Zijn tight fit shirt met korte mouwen zit strak over zijn biceps en is hier en daar verkleurd van het zweet. Het duurt niet lang voor ik fantaseer over hoe ik dat shirt over zijn hoofd mag uittrekken. Ik pak het glas water van mijn nachtkastje en kijk, leunend op de vensterbank, hoe Elian, samen met een andere man, een zwarte kachel uit een auto tilt. Ze sjouwen hem samen de achtertuin in, naast de badkuip. Als Elian zich omdraait, zit er een zwarte roetveeg in zijn nek. Ik moet me inhouden om niet acuut naar beneden te lopen om met een nat washandje de veeg te verwijderen.

En dan ook maar meteen zijn T-shirt.

En zijn broek.

Ik rol met mijn ogen om mijn eigen gedachten. Ophouden, Lara. Misschien is dit een goed moment om mijn yogamat uit te rollen. Na een warme douche maak ik een heerlijk ontbijtje voor mezelf, met vers fruit en een kop heerlijke stomende koffie. Maar het is te stil binnen.

Keer op keer betrap ik mezelf erop dat ik met ingehouden adem luister naar wat er aan de andere kant van de heg gebeurt.

Niet handig, dit. Dit lag echt niet in de planning. Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Rouze. Klik hier om je aan te melden en 30 dagen gratis toegang te krijgen tot alle verhalen op Rouze.nl en het hele verhaal ‘Water en Vuur - Hete kriebels’ verder te lezen. 

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.