Een kijkje in de ziel: dit zeggen je voeten over jou

Body & Mind

Een kijkje in de ziel: dit zeggen je voeten over jou

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

31 juli 2022 17:00

Gepubliceerd op

31 juli 2022 17:00

Iemand anders kunnen lezen: zou vet handig zijn. Of moeten we 'voetig' zeggen? Het zijn volgens een artikel in The Daily Mail namelijk je voeten die het meest over je persoonlijkheid zouden zeggen. Vaker naar beneden kijken dus. Welke van de zeven ben jij?

1. Harige Harry Haren op je tenen. Niet zeggen dat jij ze niet hebt, want we worden er allemaal mee geboren. Heb jij eerder een flinke vacht dan een zacht laagje dons? Dan ben je waarschijnlijk een gevoelig type, maar dat weet je prima te verbergen. Tenzij je vanaf nu op blote voeten loopt dus. 2. Griekse leiders Is je tweede teen langer dan de eerste? Dan behoor je tot de 30% mensen met een Griekse voet. Geen zorgen, dat heeft niks te maken met een tzatziki-lucht. Wel zou het erop duiden dat je een geboren leider bent. Jouw voeten lopen dus vaak voorop. 3. Lange leve jij! Lange voeten, daar kun je niet omheen. En dat is precies hoe jij het graag hebt, want je bent niet vies van wat extra erkenning voor jouw goede punten. Bezitters van extra lange voeten – wat is extra lang? – staan graag in de schijnwerpers. Op hun extra lange voeten. 4. Klein klein teentje Is de laatste teen aan je voet kleiner dan klein? Dan ben je waarschijnlijk het kleine kind in jezelf nog niet helemaal kwijt. Met jouw kinderlijke enthousiasme is het altijd feest. En beweeg je die kleine vriend aan je voet makkelijk los van je andere tenen? Dan ben je ook nog eens heel avontuurlijk. Bij deze sta je op de gastenlijst voor ons eerstvolgende feestje. 5. Platte stamper Hé sociaal dier! Als er iemand is die energie van mensen om zich heen krijgt, ben jij het wel met je platvoeten. En je hebt ze ook graag om je heen voor wat ondersteuning. Bij jou wordt de deur dus al met al goed platgelopen. 6. Voet bij stuk Beetje bot vinden andere je soms in je woordkeuzes. Heb je meer dan één van die vierkante rakkers? Dan ben je sterk van geest, zeggen ze. Je houdt voet bij stuk. Of als je het je vrienden vraagt: lekker koppig! Zijn die uitsteeksels aan je voeten eerder rond van vorm? Dan ben je in de wieg gelegd voor een politieke carrière, diplomatiek als je bent. Heb je daar al voet tussen de deur? 7. Barst! Barstjes in de hielen lijken te duiden op barstjes in real life. Welke obstakels heb jij in je leven? Los ze op, zodat je weer vooruit kunt. Dat is wat je voeten zouden zeggen. Maar misschien geloof je daar geen barst van.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen