Lekker (en) geil: 5x chocola in de slaapkamer

Body & Mind

Lekker (en) geil: 5x chocola in de slaapkamer

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

13 september 2022 11:00

Bron / Fotografie

tekst Lianne Kooistra beeld Frank Brandwijk

Gepubliceerd op

13 september 2022 11:00

Bron / Fotografie

tekst Lianne Kooistra beeld Frank Brandwijk

Het is internationale chocoladedag en dat vieren we met: chocola natuurlijk. En seks. En chocola. Want wat goed is voor de eetlust, is goed voor de sekslust. Zo combineer je ze voor ultiem (eet)plezier in bed.

Chocola is niet alleen lekker, het doet ook wonderen voor je seksleven. Heb je vast vaker gehoord. Nee, nee, niet het zoveelste onderzoekje dat beweert dat chocolade goed is voor je libido of de doorbloeding stimuleert – insert: seksuele opwinding. Daarvoor ontbreekt helaas nog altijd aan écht wetenschappelijk bewijs. Waarom het dan toch goed is voor je seksleven? Omdat seks en chocola eten heel goed samengaan.

Lees ook: Knoop dit in je oren als je seks gaat hebben op reis!

1. Van kneden komt likken Hoe lekker klinkt het woord 'massage' jou in de oren na een lange dag zwoegen in de kantoortuin, achter je bureau of op de werkvloer? Net zo lekker als 'welverdiende chocola'? Moet je nagaan: hoe mooi zou het zijn als je die twee kan combineren? Kan dus gewoon! Bij een chocolademassage wordt in plaats van gewone massageolie, warme, gesmolten chocolade gebruikt om te masseren. Je snapt wel: van een likje hier en een likje daar komt binnen de kortste keren een potje rampentampen met je lief. Je koopt het spul gewoon in winkel of webshop. Deze van Shunga bijvoorbeeld.

Geen zin in seks, maar wel in die massage? Er zijn ook massagesalons die deze massage in een 'nette variant' aanbieden. Ja ja, zonder likken dus.

2. Beetje kliederen In het verlengde van die massage, maar dan net even wat speelser: body paint. Zie het lichaam van je liefje of date als een onbeschilderd doek. Kloddertje hier, kloddertje daar. Beetje teasen rond de tepels met een penseel. Fluister zoetgevooisde (of vieze) woordjes met de fluwelen stem van Bob Ross in het oor. En natuurlijk tussendoor even proeven. Laat die avondmaaltijd dus maar zitten, jouw menu voor vanavond is al gefikst!

Lees ook: Zaad in de mond is gezond: 5 x lekker slikken

3. Banaal gedoe Anus-chocolaatjes. Of dit nou echt een lustopwekker is, durven we niet te zeggen. Maar die éétlust stil je er in elk geval wel mee. En origineel is het ook, zo'n schaaltje aarsjes op tafel. Wel even wegzetten voor de buurvrouw langskomt misschien. O, en zei iemand daar toepasselijk cadeau straks voor straks tijdens het Sinterklaas- of dobbelspel? Lekker (b)anaal. Hier bestel je die anuschocolade.

4. Niet voor viesneuzen Geen zin in geknoei tussen de lakens (behalve the usual dan)? Hou je vast: er bestaat zoiets als een vibo met de geur van chocolade. Lijkt ons wel enigszins verwarrend, want kom je dan niet telkens als je je vrolijke vriend erbij pakt in de verleiding een hap te nemen? Hoe je 'm ook gebruikt, genot gegarandeerd.

Scoor een chocovibo

5. Mega blij ei Wat ons betreft hoef je niet te wachten tot Pasen voor dit ei – duurt lang! – en bestel je 'm vandaag nog. Zo'n mega ei van Zwitserse chocolade is op zich al een lekkere verrassing, maar deze bevat nog een tweede verrassing. Hint: het vibreert. Of nou ja, dat ligt eraan. Want je kan kiezen uit een speeltje voor een vulva of penis. Op het bijgeleverde kaartje kun je een (geile) persoonlijke boodschap zetten. En jij maar denken dat een verrassingsei iets kinderachtigs was.

Shop het verrassingsei met speeltje

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit vrouwen, welgeteld één man (arme John) en overwegend kattenmensen. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale snackbar. Wie niet eigenlijk.

Wil je ook lezen