Fotograaf en influencer Daelorian over betrapt worden in het zwembad en plassen op een Dixi

Body & Mind

Fotograaf en influencer Daelorian over betrapt worden in het zwembad en plassen op een Dixi

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

11 juni 2024 om 11:00

Gepubliceerd op

11 juni 2024 om 11:00

In de gloednieuwe podcastserie Kletsen over Ketsen – Fris de zomer in die &C samen met Chilly maakt, vraagt presentatrice Dzifa Kusenuh haar gasten het hemd van het lijf over intimiteit. Van gênante vakantieverhalen en meest iconische festivalervaringen tot juicy DM’s en steamy seksvragen. Deze keer geeft fotograaf en influencer Daelorian antwoord op Dzifa's intieme vragen.

Daelorian was pas zestien jaar toen ze meedeed aan Holland's Next Top Model en daarna een contract kreeg. Inmiddels staat ze liever achter dan voor de camera. Ook is ze maker van de podcast 'En dan...' over de nasleep van reality tv. Hoog tijd om Daelorian enkele zomerse vragen te stellen.

Oeps, foutje Van beste date ooit tot juicy DM’s met vragen om voetenfoto’s: Dzifa wil alles van Daelorian weten. Ze trapt af met de vraag wat haar meest gênante vakantie-ervaring was. ‘Oef, dat was die keer dat ik met mijn ex en zijn familie op vakantie ging. We zaten met z’n allen in een mooie villa en zijn familie ging een wandeling in de omgeving maken. Mijn ex en ik hadden een ander idee en besloten dat we ervoor gingen in het zwembad...' Hoe dat afliep, luister je in deze aflevering.

Het leed dat daten heet Na dit juicy zwembadavontuur is Dzifa benieuwd of Daelorian ook spannende date-verhalen heeft. ‘Eigenlijk heb ik helemaal niet zo vaak gedatet. Tuurlijk zat ik weleens op Tinder, maar dat vind ik zo ongemakkelijk. Dan zit je daar en vraag je aan die ander: “Nou, en wat doe jij?” Vreselijk. Bovendien hop ik eigenlijk van de ene naar de andere relatie. Eén date en ik heb meteen een relatie. Haha.’

Altijd mee in de tas Even terug naar die zomervibes: wat stopt Daelorian eigenlijk standaard in haar tas als ze op reis gaat of een festival bezoekt? ‘Mijn tas zit altijd bomvol met make-up, kleding en essentials. Tijdens festivals heb ik standaard de intiemtissues van Chilly mee, echt ideaal. Zeker als je dan zo’n gore, stinkende Dixi in moet stappen om te plassen, als je je toch al krokant voelt, dan heb ik daar toch lekker een verfrissend momentje. Dat vind ik echt heel chill.’

Lekker fris Dansen op een festival, een date op het strand of terrashoppen in de stad: waar je deze zomer ook bent, je wilt je natuurlijk wel fris voelen. En daar helpt Chilly je graag bij. Met de intieme wasemulsies (voor onder de douche) en tissues (voor onderweg) voel jij je namelijk de hele dag fris en zelfverzekerd. De intieme verzorgingsproducten beschermen en zorgen ervoor dat nare geurtjes verdwijnen. Plus, ze zijn er in drie varianten: Gel/Fresh voor langdurige frisheid, Delicate voor de gevoelige huid en Protect voor extra bescherming. Zo weet je zeker dat je fris en fruitig de zomer doorgaat.

Luister meer! De hele podcastserie Kletsen over Ketsen – Fris de zomer in beluisteren? Dat kan nu via je favoriete podcastkanaal. Naast Daelorian vraagt Dzifa namelijk ook Lotte van Eijk en Kimmy de Weerd het hemd van het lijf. En ja, dat belooft heet te worden, dus zet je koude drankje maar klaar! Dat wordt een steamy zomer.

Dit is een samenwerking met Chilly.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt activatie- en branded content-campagnes op maat, waarmee we onze audience in het hart willen raken. Prikkelende, amuserende campagnes waarin het &C-DNA voelbaar is, maar altijd met relevantie voor het merk en vooraf bepaalde performance-doelstellingen.

Meer van &C the brandstudio