Zin in een nieuwe coupe? Vraag je kapper eens naar deze haarkleuring

Beauty

Zin in een nieuwe coupe? Vraag je kapper eens naar deze haarkleuring

the brandstudio
Door

the brandstudio

Gepubliceerd op

4 september 2022 18:00

Gepubliceerd op

4 september 2022 18:00

De zon, het zwembad, je leeftijd: er zijn allerlei factoren waardoor je op een dag bij de kapper zit en vraagt om een verfbeurt. En dan kún je de dichtstbijzijnde knipzaal proberen, maar als je jezelf én je haar (oké, en je omgeving) een lol wilt doen, vraag je om déze behandeling in de salon.

Het merk: KEVIN.MURPHY. De verf? COLOR.ME.GLOSS. Twee in één Meer heb je eigenlijk niet nodig - en je haar ook niet. Want deze nieuwste lijn in de COLOR.ME-serie is ontwikkeld als haarverf én verzorgingsproduct ineen. Niet alleen mooie kleur maar ook dikker, sterker en gezonder haar - tel uit je winst. Maar goed, voordat je meteen op zoek gaat naar de dichtstbijzijnde KEVIN.MURPHY-salon bij jou in de buurt, vertellen we je er toch iets meer over. Zo staan niet alleen wij, maar ook jij er gekleurd op.

Voeden én versterken Waarom je per se deze haarkleuring wil? Nou, in de eerste plaats omdat je daarmee een kleuring in handen (en haar) hebt die meer geeft dan alleen glans. Je haar wordt namelijk gereconstrueerd en gehydrateerd. Dit levert een krachtig resultaat op dat na elke kleurbehandeling nog verbetert ook.

KEVIN.MURPHY haar make-over model

Een haarkleuring dus die met een diepe hydratatie zorgt voor zacht en glanzend haar. Dat is wel zo prettig, want het gevoel van je haar dat al afbreekt als je ernaar kijkt, kennen we allemaal, niet? Dikker, sterker en gezonder haar en bewezen resultaten na één toepassing (ja, echt: het haar is 25% sterker en 37% dikker na één toepassing op vooraf opgelicht haar): wij tekenen ervoor. Met respect voor mens, dier en milieu Dat doen we trouwens ook voor KEVIN.MURPHY als merk, dat de producten produceert met respect voor mens, dier en milieu. Niet voor niets is het merk sinds 2022 een PETA-approved onderneming en zijn alle producten dierproefvrij, biologisch afbreekbaar en verpakt in gerecyclede flacons. De producten uit de COLOR.ME GLOSS-serie zijn daarbij ook nog eens volledig vegan. Oh, en de kleuring is vrij van ammonia en PPD. Dat verft nóg een stukje fijner, niet?

Allemaal w(h)aar Even om die laatste haar op je hoofd te overtuigen: ben je op zoek naar stralende, gelijkmatige kleurresultaten (ja), producten zijn mild voor haar en hoofdhuid (ja), haircare producten met de beste ingrediënten uit de natuur en de allernieuwste skincare technologie (ja) en kleur zonder uitgroei (hell YES), vraag dan bij je kapper om deze haarkleuring. Dan weet je driedubbelzeker dat je goedzit - en je haar ook.

KEVIN.MURPHY haarverf

Heb je liever glans dan een kleurtje: geen probleem. Voor sterker haar kies je voor een COLOR.ME GLOSS-glansbehandeling. Deze verzorgende behandeling geeft zachtheid en glans zonder dat er kleurpigmenten worden toegevoegd.

Ontdek het nu Kortom: er is voor ieder wat wil(d)s. Ontdek de dichtstbijzijnde KEVIN.MURPHY-salon bij jou in de buurt op www.kevinmurphy.nl. Dit is een samenwerking met COLOR.ME.GLOSS van KEVIN.MURPHY.

delen
the brandstudio

&C the brandstudio ontwikkelt branded content en activatie-campagnes. Prikkelende en vooral amuserende campagnes, waarmee we vrouwen 18-44 jaar in het hart weten te raken. Campagnes op maat, met relevantie voor het merk, en waarin altijd een knipoog en relativering voelbaar is. Alle campagnes worden in-house ontwikkeld, van strategie, concept, productie tot distributie. Waar relevant 360-graden doorvertaald naar videoseries, printcampagnes, advertorials, social stories, podcast, live activaties en meer. '...reaching and engaging women through compelling content…'