De winter is in aantocht, en dat betekent huilen geblazen voor veel huidjes. Gelukkig zijn wij er om je door barre tijden als deze heen te slepen, en in dit geval doen we dat door 2x de Everything huidverzorgingsset van Clay And Glow weg te geven.

En hieruit bestaat die set Deze 10-stappen huidverzorgingsroutine heeft een waarde van - oh, halleluja - € 339,25 en helpt je bij het verwijderen van make-up, het reinigen van je huid (straw-jelly cleanser + make-up remover), het verwijderen van dode huidcellen (jojoba scrub), het verwijderen van onzuiverheden (roze kleimasker) én het bereidt je huid voor op iedere dag die komen gaat (toner, serum, moisturizer, oogcrème en avocadomasker). Uiteraard bevat de set ook een SPF30 zonnebrandcrème, want de zon die mag dan niet altijd schijnen in Nederland, aanwezig is-ie altijd. En heel handig: je ontvangt ook een Holographic Bag bij deze set, zodat je de gehele routine overal gemakkelijk mee naar toe kunt nemen.

Zo kun je winnen Goed. Kans maken, zodat jij én je huid weer rustig kunnen doorademen deze winter? Vul dan snel onderstaand winactie-formulier en daarna: duimen draaien maar.