So Tight: déze comfortabele panty’s wil je meteen voor de herfst en gaan wél lang mee

Style

So Tight: déze comfortabele panty’s wil je meteen voor de herfst en gaan wél lang mee

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

16 november 2022 om 16:00

Bron / Fotografie

Beeld So Tight

Gepubliceerd op

16 november 2022 om 16:00

Bron / Fotografie

Beeld So Tight

Nu 't weer kouder wordt, wil je 't liefst al je warme truien uit de kast trekken en je jurkjes achterwege laten. Maar, met deze panty's van So Tight kun je jouw favoriete jurk of rok ook nú nog aan. Bedank ons later.

Afscheid nemen van je favoriete rok of jurk is niet gemakkelijk. Maar waarom zou je ze tijdens de herfst ver in de kast stoppen? Er moet een andere manier zijn om ze te stylen. En gelukkig hebben wij dé perfecte oplossing. Als je aan panty's dacht, heb je gelijk. De juiste panty's scoren voor de koelere maanden is essentieel. Je kunt leuke outfits rocken zonder je warmte op te offeren, en wat is er beter dan dat? Er zijn zoveel opties om uit te kiezen, daarom helpen we je een handje.

So Tight-panty's Deze panty's van So Tight zijn onze favoriet. Waarom? Ze zijn erg comfortabel en gaan extra lang mee. Verder hebben ze een hoge en brede tailleband (love it) en zijn ze naadloos. Met deze panty's fleur je al je herfstlooks op. Je vindt deze panty's in allerlei verschillende kleuren en maten. Met coole patronen als polkadots en strepen op de achterkant. Er is voor ieder wat wils. Wij zijn er dol op.

Deze panty is niet kapot te krijgen, wil je écht hebben.

Panty's The Bold 50
21 ,90

Duurzame productie Panty's worden meestal niet geproduceerd met het oog op duurzaamheid. Want zeg nou eerlijk, je koopt ze en gooit ze ook gauw weer 't prullenbakkie in. Deze panty's worden geproduceerd in Noord-Italië, door een fabrikant met meer dan 60 jaar ervaring. Ze zijn gemaakt van gerecycled polyamide. De panty's worden gemaakt van nylonvezels vanuit een zero waste-filosofie. Hierdoor wordt het gebruik van ruwe olie verminderd. Het garen wordt geregenereerd zonder het gebruik van chemische materialen, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van de vezel. Daarnaast worden de panty's niet verpakt in plastic hoesjes, maar in bewaartasjes van ecokatoen. Door de verhoogde kwaliteit, gaan deze panty's langer mee. Je zult dan ook niet geregeld een nieuwe aan moeten schaffen. En dat betekent goed voor de portemonnee en milieu. Win-win. Je shopt ze hier vanaf 17,90 euro.

Dé panty's met de leukste patronen shop je hier.

Sale
€22,90 22 ,90

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer Style

Shop meer panty's en sokken