Investeren in kleren: déze trendy panty's zijn perfect voor het herfstweer

Style

Investeren in kleren: déze trendy panty's zijn perfect voor het herfstweer

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

10 november 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Lieke Vriens

Gepubliceerd op

10 november 2022 om 10:00

Bron / Fotografie

fotografie Lieke Vriens

Heb je ook moeite met het samenstellen van de perfecte look? Je bent zeker niet de enige. Een eenvoudige oplossing: investeren in de juiste kleren. Begin vandaag een capsule garderobe. En jawel, met mij. Elke week verzamel ik een tijdloos item. Zodat jij uiteindelijk de perfecte basics in huis hebt. Met deze week: panty's.

Capsule garderobe? Wat? Ik hoor je denken. Wat is het? Zo'n capsule garderobe. Eenvoudig gezegd: een samengestelde garderobe van veelzijdige stukken die je graag draagt. De sleutel tot zo'n kledingkast is niet gebaseerd op kwantiteit, maar op kwaliteit en veelzijdigheid. Een duurzame manier om je kast te benaderen dus. Wist je dat je met twintig kledingstukken al uitkomt? Denk aan drie per categorie. Het zijn vaak klassieke stukken die niet uit de mode gaan. Hierdoor gaan items jaren mee en hoef je niet steeds opnieuw de winkelstraat in. Spaar je ze allemaal, dan kun je onderling beter mixen en matchen. Dag kledingstress, hallo geldbesparing.

Week 13: panty's Het dertiende item voor in je capsulegarderobe zijn panty's.

Na een lange tijd vol zacht herfstweer moeten we er nu toch echt aan geloven. De koudere herfstdagen zijn terug. Je hebt meteen zin in allerlei grote breisels en wil 't liefst alles wat kort en zomers is wegstoppen. Maar, je lievelingsrok of te kekke jurk nu al wegdoen? Dat hoeft echt niet hoor. Je draagt ze deze herfst in combinatie met trendy panty's. Dus hou je favorieten nog maar even bij de hand.

Panty's zijn dé trend van nu Dit jaar zijn panty's superhot en dé trend in accessoire- en modeland. Ze zijn praktisch omdat ze je warm houden tijdens zo'n Hollandse windvlaag, maar ook ultra trendy en ze kunnen erg stijlvol zijn. Je vindt ze in verschillende kleuren en met interessante patronen. Zo zijn wij dol op de panty's van So Tight. Deze panty's hebben namelijk een schattig polka dot-motief. En heb je de groene Hema-panty's al gezien? Val je geheid mee op. Neem gauw een kijkje hieronder. Hebben de vijf leukste voor je geselecteerd.

Shop 5 stijlvolle panty's

1. Panty's van So Tight

Deze panty van So Tight is dé perfecte investering voor de herfst

Sale
€22,90 22 ,90

Fotografie: Maryn Haertel

2. Panty's van Falke

3. Panty's van Veritas

4. Panty's van Calzedonia

5. Panty's van Hema

Dat was 'm voor deze week. Blijf mij vooral volgen, want ik bespreek iedere week een nieuwe parel. Zodat jij uiteindelijk, net als ik, een perfecte capsulegarderobe creëert. Met volgende week: jawel, de perfecte sjaals.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Shop meer panty's en sokken

Meer van deze auteur

Meer Style