Bolletje wol: Uggs zijn deze herfst terug van weggeweest en hipper dan ooit

Style

Bolletje wol: Uggs zijn deze herfst terug van weggeweest en hipper dan ooit

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

9 oktober 2022 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Uggs

Gepubliceerd op

9 oktober 2022 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Uggs

Dat Uggs ooit uit het straatbeeld verdwenen deed ons pijn, want niks is heerlijker dan dit superzachte schoeisel. Maar goed nieuws: dit jaar zijn ze weer terug en hipper dan ooit. Om deze redenen worden wij daar héél blij van.

De voornaamste reden dat we blij worden van de terugkeer van Uggs is natuurlijk omdat ze focking lekker zitten. Leuk al die feestelijke hakken en chique laarzen, maar het liefst stoppen we onze voeten in deze pluizige pantoffels. Ach, aan tafel tijdens het kerstdiner ziet toch niemand dat je niet op je stiletto's loopt.

Lees ook: Popiejopie: deze spijkerjas van Mango vliegt nú de winkels uit Vaarwel ijspegels Naast dat ze comfortabel zijn, houden Uggs ons ook nog heerlijk warm. Met al dat wol om je voeten heb je in ieder geval geen last van ijspegels. En dat kunnen we deze aankomende herfst- en winterdagen wel gebruiken. 

Multifunctioneel Dat we Uggs nu meer voorbij zien komen in het straatbeeld, hoeft niet te betekenen dat we ze niet meer als sloffen kunnen gebruiken. Hoe handig is het om een paar schoenen te hebben die je zowel binnen als buitenshuis kunt dragen. Plof je op de bank neer en ben je snacks vergeten te kopen? Je kunt met je Uggs zo op en neer. Ideaal. 

Goed voorbereid Grote kans dat je je oude Uggs nog in de kast hebt staan. Dus nieuwe aanschaffen hoeft niet. Trek je oude paar Uggs uit de kast, afstoffen die handel en gaan met die banaan. Oké, ze zullen er niet meer gloednieuw uitzien, maar het gaat om het idee: jij was al voorbereid op de trend. 

Lees ook: Flinke flater: 'Deze jas begon door de regen behoorlijk te stinken' Zie je nou wel De laatste reden waarom de terugkeer van Uggs ons gelukkig maakt? Omdat het nou eenmaal lekker is om het laatste woord te hebben. Toen iedereen je tien jaar geleden vertelde dat het tijd was om die Uggs eens te lozen, bleef jij maar zeggen: 'Let maar op, ooit komen ze weer terug.' En gelijk heb je nu. Zo zie je maar weer: wie het laatst lacht, lacht het best.

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer Style

Stijlicoon

Shop de nieuwe producten van So Tight!