Sorry not sorry: wij zijn al bezig met chillpakken, en deze van Zara is onze favoriet

Style

Sorry not sorry: wij zijn al bezig met chillpakken, en deze van Zara is onze favoriet

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

22 september 2023 om 17:00

Gepubliceerd op

22 september 2023 om 17:00

Het zou wellicht beter zijn voor onze gemoedstoestand om nog even in de zomer te blijven hangen, koud is het ook nog niet eens, maar het lukt ons niet. Al die regen zorgt ervoor dat we al in de herfstmodus zitten. En daarmee is onze chillpakkenradar ingeschakeld.

Die werkt als een malle, want we hebben al een geweldig nieuw pak gespot. Dit crème pak is te koop bij de Zara en bestaat uit een bombervest dat dicht te ritsen is, en een lange broek met wijde pijpen.

Sweatsuit Zara

Perfect om in te chillen zoals je ziet, maar ook prima in te zetten als een casual everyday look. Je weet wel, voor die regenachtige dagen waar we het al over hadden.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: bij Zeeman scoor je nu een tijdloos pak voor een prikkie

Het pak is overigens niet alleen verkrijgbaar in deze crème kleur, die Zara zelf 'ice' noemt, maar ook in blauwgrijs en zwart. Het vest (te vinden via de site met de code 3199/802) scoor je voor 29,95 euro en de high-waist broek (3199/803) voor 22,95 euro. Puik prijssie, als je bedenkt dat je er zo ongeveer de hele winter in gaat doorbrengen. Wat zou dat zijn als je girl math toepast? Nog minder dan vijftig cent per dag? Wij zeggen doen.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Wil je ook lezen