Fuck you regen. Deze spray van Kruidvat zorgt voor waterdichte Uggs

Style

Fuck you regen. Deze spray van Kruidvat zorgt voor waterdichte Uggs

Redactie
Door

Redactie

Gepubliceerd op

17 november 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Uggs

Gepubliceerd op

17 november 2023 om 13:00

Bron / Fotografie

beeld Uggs

We zien Uggs als de perfecte najaarsschoen, maar er is één groot probleem: de krengen kunnen niet tegen water. En wat doet het in het najaar? Juist. Gelukkig is dit first world problem binnen no-time opgelost met deze spray van Kruidvat.

Voor minder dan drie euro kun je Uggs waterdicht maken. Gewoon vanuit huis. Ja, zo makkelijk was het al die tijd. Het enige wat je nodig hebt is de waterdichtspray van Kruidvat. Vind je gewoon in het schap bij de schoonmaakspullen.

Lees ook: Vliegt de winkels uit: déze Uggs zijn altijd uitverkocht, dit zijn betaalbare alternatieven

Waterdicht in een paar minuten Als je de spray hebt kunnen bemachtigen - online is-ie non-stop uitverkocht, bedankt hè TikTok - neem je de spray en je schoenen mee naar buiten. Spray je Uggs op een afstand van 20 centimeter in en laat de spray vervolgens goed opdrogen. Een kind kan was doen. Alles goed droog? Ren niet gelijk bij de eerste beste plensbui naar buiten, maar druppel eerst wat waterdruppels op je Uggs om te testen of ze écht goed waterdicht zijn. Better safe than sorry.

delen
Redactie

De &C-redactie bestaat uit enkel vrouwen en iedereen verzamelt wel iets: katten, memes of dates bijvoorbeeld. Ze werken vanuit een pastelroze kantoor, slurpen koffie alsof er levens vanaf hangen en verruilen het diner graag voor een snackbox van de lokale friettent. Wie niet eigenlijk.

Meer van deze auteur

Meer lezen van Style