Vliegt de winkels uit: déze lange winterjas van H&M is nú populairder dan ooit

Style

Vliegt de winkels uit: déze lange winterjas van H&M is nú populairder dan ooit

Xana Ferreira Chicano
Door

Xana Ferreira Chicano

Gepubliceerd op

3 december 2022 om 11:00

Bron / Fotografie

Beeld Valentina Vos

Gepubliceerd op

3 december 2022 om 11:00

Bron / Fotografie

Beeld Valentina Vos

Sommige items vliegen als warme broodjes over de toonbank. En dan hebben we het niet over je lievelingsbakker om de hoek. Deze populaire winterjas van H&M vliegt namelijk de winkels uit. En past perfect binnen dé herfst- en wintertrends van 2022.

De temperaturen dalen weer. En als we 't weerbericht moeten geloven kunnen we onze warmste winterjassen weer uit de kast trekken. 'T schijnen twee héél koude weken te worden. Bah. Maar daardoor heeft iedereen ineens déze warme winterjas van H&M op zijn radar. Er borrelen ook weer onwijs veel goede trends op voor dit seizoen. En wat ons vooral de laatste tijd opvalt is gorpcore, oftewel, buitenkleding 2.0. We zien het overal in terugkomen. En zo ook bij deze winterjas van H&M. Lees ook: Investeren in kleren: déze handschoenen wil je méteen toevoegen aan je herfstgarderobe

Gorpcore is dé trend van nu

Gorpcore, wattes? De Gorpcore-trend bestaat al een tijd. Sinds 2017 om precies te zijn. De uitdrukking werd voor het eerst bedacht door The Cut, geïnspireerd door de uitdrukking 'good old raisins and peanuts', een term om trail mix te beschrijven. Dit is de favoriete snack van wandelaars die dus de kleding dragen waar de Gorpcore trend op gebaseerd is. De kern van Gorpcore? Nou – heel simpel – kleding die eigenlijk totaal niet stijlvol is. 'T is lekker praktisch en functioneel en ontworpen voor activiteiten buitenshuis. Denk aan fleecetruitjes, grote gewatteerde winterjassen en technische stoffen. 'T is dan ook geen wonder dat deze winterjas van H&M nú populairder is dan ooit. Deze jas past namelijk perfect binnen deze trend.

Winterjas H&M

SHOP NU Hoe style je deze winterjas? Hoe wij deze winterjas van H&M zou stylen? Nou, dat hangt van je mood af. En van de locatie waar je heengaat. Wil je een comfortabele look? Kies dan voor een jeans met wijde pijpen en maak 'm af met warme Uggs. Helemaal dé trend nu ook trouwens. Boswandeling op de planning? Kies dan voor stijlvolle regenlaarzen. Met plateau. Love it. Maak 't af met een warme muts. 'T leuke aan deze jas is dat je de gewatteerde sjaal eraf kunt klikken. Vet praktisch. Helemaal Gorpcore.

Maak de Gorpcore-look af met déze grote tas van Studio Noos

54 ,95

delen
Xana Ferreira Chicano

Xana (lees: Shan-na) Ferreira Chicano is editor Style & Beauty en geboren in de vorige eeuw. 1996 om precies te zijn. Is een Zaanse, maar tegelijk ook een Spaanse. Olé. Smelt van Schuimtaart van de oer-Amsterdamse banketbakker Van der Linde (eigenlijk van bijna alle soorten taart). En heeft, heel stiekem, een tassenverslaving.

Meer van deze auteur

Meer Style

Stijlicoon

Shop de nieuwe producten van So Tight!